Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament

María Patiño descobreix que la decisió ja està presa i podria perdre-ho tot

El lloc de María Patiño a 'Sálvame' corre perill

María Patiño podria estar a punt de quedar-se sense feina, segons ha donat a entendre Diego Arrabal al seu canal de YouTube. Pel que sembla, a 'Sálvame' tindrien informació molt compromesa sobre la presentadora. En concret, unes imatges que suposaran un gran escàndol per a ella.

De fet, Arrabal adverteix que «si 'Sálvame' decideix fer públic tot això, no l'han d'acomiadar, se'n va ella sola». Així, el paparazzi explica que «si a 'Sálvame' han invertit a comprar això, és perquè volen publicar-ho, tard o d'hora». Tot i que Diego es nega a donar pistes sobre el contingut d'aquest material, té clar que només serà qüestió de temps i suposaria un abans i un després, ja que Patiño sempre ha estat una de les intocables al programa. És més, mai no s'han immiscit en la seva vida privada o publicat informacions relatives al seu fill o al seu marit, l'actor Ricardo Rodríguez.

Podria canviar això pròximament? Molts apunten que sí, i sembla que la bomba seria tan gran que fins i tot portaria la presentadora a replantejar-se el seu futur professional. Ara bé, a Patiño sempre li quedarà 'Socialité', on té grans amics, entre els quals hi ha Nuria Marín.

Imatge de María Patiño i Terelu Campos presentant 'Sábado Deluxe'
María Patiño fa temps que està al capdavant de 'Sálvame'. | Telecinco

«Amb María Patiño m'emporto superbé. Jo la considero amiga meva i sé que ella a mi també», assegurava fa poc Nuria al capdavant del programa. A més que totes dues s'assemblen molt professionalment: «perquè són molt treballadores i es deixen la pell a la seva feina. Ens impliquem al màxim. Ens agrada anar a la feina amb els deures fets».

María Patiño podria abandonar 'Sálvame' 

De fet, Marín manifestava la seva intenció de «gravar algun dia un programa amb María Patiño perquè crec que seria la bomba». Tanmateix, el caràcter i la personalitat de Patiño a l'hora de treballar l'han portada a guanyar molts enemics, ja que no acostuma a mossegar-se la llengua.

Tant és així que fins i tot ha arribat a rebre amenaces de mort. «Estàs buscant l'odi contínuament. El que mereixes és una pistola a la boca i així a veure si et deixa la vida dels altres. I no m'amago. Si vols, et faig una videotrucada i així t'ho dic personalment», l'amenaçaven a les xarxes socials.

Primer pla de Maria Patiño
María Patiño ha denunciat l'assetjament a les xarxes socials. | GTRES

Un missatge que la presentadora decidia compartir amb tots els seus seguidors com a denúncia, per deixar clara la situació d'assetjament. No obstant això, el pitjor enemic de la presentadora continua sent Antonio David Flores, que li la té jurada per tot el que ha explicat sobre ell i la seva família.

De fet, Patiño fins i tot es veia obligada a recórrer a la policia per demanar-los ajuda. «La policia prendrà mesures sobre els atacs que estem rebent diverses persones de comptes que domina Antonio David Flores i ja t'ho explicaré amb tranquil·litat, però aquí cap ximpleria. I jo em defensaré on m'hagi de defensar, però per dir la veritat no pagaré el que aquest senyor pretén que jo pagui. I Rocío sap de què estic parlant i en parlaré extensament», advertia.

Patiño insistia que fa mesos que està «lluitant en silenci i patint molt amb determinades coses que estem patint diverses persones i jo: això no quedarà aquí». Tot i que, per altra banda, la presentadora no pot negar que li agrada la fama que ha anat guanyant al llarg dels anys. «M'encanta que em parin pel carrer, jo em fico a casa seva a través del televisor des de fa 23 anys i em tracten amb aquesta familiaritat», reconeixia.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp