Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Dani Alves durant la celebració del Mundial de Qatar 2022.

El relat de la víctima del cas Alves: «M'està dient que hi vagi, però no sé per què»

Les declaracions de les tres amigues encaixen amb les imatges del local i els testimonis

El cas Alves sembla aturat. La jutgessa encara no s'ha posicionat a favor o en contra del recurs d'apel·lació que els advocats d'Alves van presentar recentment per tal que el brasiler pogués sortir de Brians 2. Així mateix, el cas encara no s'ha resolt, però el testimoni de la víctima encaixa amb les imatges gravades de les càmeres de seguretat i les declaracions dels testimonis.

La nit dels fets, Alves estava acompanyat del seu xef personal, Bruno. Ell mateix va ser qui, després de parlar amb el futbolista, es va acostar a un cambrer per assenyalar-li a les tres noies amb un gest que les càmeres de seguretat van gravar. El cambrer va haver d'insistir més d'una vegada a les noies perquè pugessin al reservat de la discoteca Sutton, on els esperaven el futbolista i el seu xef.

El futbolista va ser molt insistent amb una de les tres noies

Segons fonts del diari ARA, Alves es va presentar a una d'elles com «un jugador de petanca de l'Hospitalet». S'ho va dir a una d'elles, concretament, la jove de vint-i-tres anys en què Alves es va fixar, ja que ella no el va reconèixer. Les tres noies no estaven còmodes, no van pujar al reservat convençudes i el que van viure en aquell espai, segons els seus testimonis, encara els va incomodar més.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

En començar a ballar, el futbolista es va acostar a totes tres, així ho avalen les càmeres de seguretat i el relat de les dones. A una d'elles li va tocar els genitals per sobre de la roba i a les altres dues els anava tocant el cul. Tot i la insistència d'Alves, les imatges van gravar com la noia, en què el brasiler es va fixar, li retira fins a dues vegades la mà que li posa al cul el futbolista.

Una estona després, Alves es retira del grup i se situa, segons el relat de la víctima, davant d'una porta. «M'està dient que hi vagi, però no sé per què», va declarar la noia a una de les seves amigues en una actitud nerviosa. La resposta de la seva amiga va ser clara i va anar acompanyada d'un gest inconfusible que les càmeres van captar. «Ves-hi i tanca-ho», va respondre assenyalant el futbolista i fent un gest horitzontal amb la mà, volent dir que s'afanyés a posar-hi punt final per poder marxar.

La declaració de la víctima encaixa amb les imatges

La successió de fets, gravats per les càmeres, i frases, declarades pels testimonis, contrasten amb la versió del futbolista, que assegura que ell primer va entrar al lavabo i després ho va fer la noia voluntàriament i sabent a què anava. Ella va declarar que no sabia que allò era un lavabo. No hi havia cap senyal que ho indiques, així ho van afirmar els cambrers, i ella es pensava que era una sortida per fumar.

Fins i tot una d'elles va baixar fins a la pista de ball i va fer cua als lavabos pensant-se que al reservat no n'hi havia. Segons la víctima, el brasiler li va obrir la porta, la va fer entrar a un espai molt petit i allí la va forçar. Totes les proves d'ADN confirmen que hi va haver penetració. Contràriament, el brasiler, en la seva darrera declaració i després de donar tres versions diferents dels fets, va assegurar que només li va fer una fel·lació.

A dins del lavabo no van arribar a estar vint minuts. Primer va sortir Alves i després la dona, que va anar a buscar les seves amigues per marxar. El brasiler no va dirigir la paraula al seu amic i es va amagar en una zona fosca del reservat. El canvi d'actitud del futbolista després de sortir del lavabo va ser dràstic i així ho van destacar els Mossos d'Esquadra al seu informe. I quan la noia va sortir del petit habitacle, plorant, Alves va passar pel seu costat, accelerat i gairebé fregant-la, però no li va dir res, no va mostrar el més mínim d'afecte. Tampoc ho va fer el seu acompanyant, tot i que li va enviar un missatge a una d'elles dient-li que si necessitaven res, ja sabien on era.