Antonio David al plató de 'Sálvame'

Els directors de Sálvame tenen por a Antonio David: «Ens ha gravat amb càmera oculta»

Els responsables de 'Sálvame' tenen «evidències» que el col·laborador els ha gravat en situacions compromeses

Dilluns de Pasqua ha començat a 'Sálvame' amb molt pocs temes sobre de la taula, tant és així que han fet girar sobre Rocío Carrasco pràcticament tots els assumptes que s'han tractat al programa. No obstant això, quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre, ha saltat sobre la taula un assumpte molt seriós i que posa en escac a tot l'equip de el programa. I és que els màxims responsables del programa líder de Telecinco haurien estat traïts per un col·laborador. Ja que, segons sembla, els ha gravat quan creien que no hi havia càmeres.

Kiko Jiménez ha començat dient que Antonio David Flores podria tenir un vídeo amb el qual hauria obrat per condicionar Ortega Cano i Rocío Jurado i que va fer que aquests no es posicionessin en contra perquè el contingut d'aquest material no sortís a la llum pública. Aquesta confessió ha servit perquè els directors de 'Sálvame' es posessin en contacte amb Carlota Corredera i li traslladessin una dada perquè ho compartís amb l'audiència de el programa.

Els directors de 'Sálvame', enregistrats

Aquesta ha estat escoltant el que li deien David Valldeperas i Alberto Díaz, però quan ha escoltat la totalitat del missatge ha assegurat que se li ha entretallat el cos i ha afirmat que no s'atrevia a compartir aquestes dades amb els espectadors, considerant que era un assumpte molt seriós i que no li pertanyia a ella explicar-ho. Seguidament, ha animat Valldeperas perquè fos ell mateix qui ho expliqués i posés als espectadors sobre la pista d'un assumpte molt seriós. El director de 'Sálvame' ha agafat el micròfon de mà per afirmar que tant a ell com a l'altre director de el programa, els consta que ell fins fa molt poc col·laborador de el programa, Antonio David Flores, els podria tenir gravats amb càmera oculta en moltes de les reunions que han tingut, ja siguin per a temes seriosos o també en xerrades informals i que al seu parer, podrien comprometre molts si es donés a conèixer el que diuen en aquests enregistraments.

Aquest material no tenia sentit que ho publiqués el col·laborador quan treballava al programa, però ara que Antonio David ha estat acomiadat, la preocupació dels responsables de el programa va en augment i temen que aquest contingut pugui sortir a la llum. Intentant anar una mica més enllà, el programa ha explicat que fins i tot hi ha gent que els ha avisat i els ha posat sobre la pista, explicant-los que el col·laborador els estava gravant i que aquestes converses estaven sent guardades en un lloc segur.