Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Jose Fernando Ortega sorprèn amb un missatge a la seva germana Rocío Carrasco

El germà de Rociíto continua recuperant-se de les seves addiccions mentre és espectador de l'documental

Una altra setmana més i una nova opinió circula al voltant del cas d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco. Aquesta vegada la protagonitza un dels individus més propers a Rociíto, el seu germà José Fernando Ortega, que durant el transcurs del documental és esmentat per la relació amb ella i Gloria Camila. Des de la mort de Rocío Jurado i l'entrada a la presó d'Ortega Cano es va produir un distanciament en l'entorn familiar, tant és així que la relació que entre ells seria pràcticament nul·la.

Diverses informacions apunten al fet que tot va néixer d'un conflicte hereditari, quan Rociíto va ser l'escollida com a hereva universal de Rocío Jurado, mentre que José Fernando i Gloria només van tenir dret a la part legítima. L'any 2017, Glòria comentava que feia més de tres anys que dels germans es comunicava amb els altres. De fet, la filla d'Ortega Cano no ha realitzat de moment cap tipus de declaració respecte al documental.

El que sí que ha volgut aprofitar la polèmica és José Fernando. Tot i que en l'actualitat continua ingressat,  la revista 'Setmana' s'ha fet ressò d'unes declaracions seves que travessen els murs de el centre. «José Fernando està veient el documental de la seva germana i està seguint tot el que passa» comenta Michu, parella de el jove.

«José Fernando té una gran estima per Rocío Carrasco»

Així ho ha comentat la companya sentimental de José Fernando, que encara que no ha volgut mostrar més detalls sobre la relació entre germans si declara que es professen gran afecte. «José Fernando sempre ha tingut i li tindrà una gran estima a Rocío Carrasco» comenta i no tanca la possibilitat que es produeixi en un futur una reunió entre germans per enfortir llaços.

«El que a ell li faci feliç, benvingut serà», diu davant aquesta possible conversa. Glòria Camila i José Fernando van ser adoptats per Rocío Jurado i José Ortega Cano l'any 1999. Aleshores ell tenia sis anys i la seva germana tres, en el moment que van arribar a Espanya, Rocío Carrasco va confessar que mentre ella visqués als seus dos germanastres no els faltaria de res i «estarien sempre ben atesos».

Malgrat aquestes declaracions el temps ha acabat per reduir la relació a pràcticament cendres. Per la part de Glòria no existeix cap intenció de tornar a la vida de la seva germana, encara que segons les declaracions de Michu sembla que si hi ha més intenció per part del seu germà.