Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

«Era terrorífic»: Les altres víctimes de Rodríguez Menéndez a banda de Rocío Carrasco

En el darrer capítol de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', la filla de Rocío Jurado va relatar l'infern que va viure per culpa del famós advocat

En el quart capítol de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco ha revelat el terror que va aconseguir infondre-li Antonio David després de recórrer al polèmic advocat Emilio Rodríguez Menéndez, el qual editava una revista on es dedicava a insultar els famosos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Entre ells, es trobaven Belén EstebanTerelu CamposAna Obregón, encara que una de les seves principals víctimes va ser Rociíto, tal com jo detallava en el seu documental. Després que en la sentència final del divorci se li atorgués la custòdia dels seus fills, Carrasco relata com Antonio David recorre la mateixa i entra en joc un personatge que tenia contactes des de les esferes més baixes de la societat, fins a les més altes.

«Emilio Rodríguez Menéndez tenia contactes amb polítics, amb directors de mitjans, dins del món de la judicatura... Tenia molts contactes, i tenia atemorits i havia fet moltes coses amb rostres molt coneguts d'aquest país».

«És una persona que demostra no tenir cap mena d'escrúpols», assegurava. Una situació que no dubta en descibrir com a terrorífica. «Era terrorífic i a Antonio David li ve com a anell al dit, perquè l'agafa d'advocat, i ho utilitza. Jo no dic que Rodríguez Menéndez s'aixequés un dia i digués: 'Li destrossaré la vida a Rocío Carrasco'. No, jo dic que ho va utilitzar per a dur a terme el que ell volia. Va passar d'infondre por d'infondre terror».

Segons relata Rociíto, el seu ex va saber aprofitar la gran influència i la por que infonia el reconegut advocat per a acabar de destruir-la i dur a terme totes les seves amenaces, perquè la reputació de Rodríguez Menéndez era de sobres coneguda. «Començo a tenir trucades molt estranyes, de gent que ni tan sols coneixia, amb la intenció de picar i continuar creant més escàndol. Una situació terrorífica, de no dormir a les nits, jo no sabia amb el que m'anava a aixecar l'endemà».

A més, la filla de 'la més gran' no va ser l'única que es va veure afectada per l'advocat, sinó que en la famosa revista anomenada 'Dígame', que editava Rodríguez Menéndez i que va acabar sent segrestada per ordre judicial, a causa de les barbaritats que treia en portada, fins i tot José Ortega Cano va sortir afectat. «A José el va posar com que batia clares d'ou. 'El seu mosso d'espases em comptava: 'Pepe, no em deixis que tu ets el que millor bat la clara', podia llegir-se en l'escandalós titular». Però, ell no va ser l'únic.

A Belén Esteban no va dubtar en titllar-la de 'puta' sense cap mena de problema. I és que l'advocat no es limitava a l'hora de cometre greuges i faltar el respecte a qualsevol figura coneguda, fos per la televisió o qualsevol altre àmbit. Gairebé totes les acusacions que es feien en la polèmica revista eren constitutives de delicte.

L'advocat va acusar Jesús Vázquez de pederastia

Rodríguez Menéndez no mirava prim i fins i tot s'atrevia amb polítics com Mariano Rajoy, del qual assegurava que «anava de putes». O, presentadors tan coneguts com Jesús Vázquez, al qual gairebé destrueix la seva brillant trajectòria professional al·legant que era un 'pederasta'.

Una situació molt greu que Jesús ha assegurat que gairebé li costa la vida, ja que no era capaç de suportar tot el que es deia sobre ell. «Vaig sentir una impotència terrible. Quan va saltar la notícia vaig haver de deixar de treballar, van estar a punt de linxar-me en un poble en el qual actuava», relatava el presentador.

Les Campos tampoc van quedar exemptes de les bales d'aquest advocat que no dubtava a disparar a tort i a dret, acusant de fets tan greus com fer un càsting per a buscar un home semblant a Antonio Angles, i acusat de ser el principal responsable del cas de les nenes d'Alcàsser.

En concret, a la matriarca de les Campos la va acusar de dur a terme una estafa immobiliària, mentre que a la seva filla Terelu la titllava de 'mafiosa' al costat de Luis Herrero. D'altra banda, a Ana Obregón l'acusava d'«assetjar sexualment els dependents».