Primer pla de Rocío Carrasco

Raquel Mosquera, l'única que podria fer caure el castell de cartes de Rocío Carrasco

La perruquera va posar de manifest la mala relació entre Rociíto i el seu pare, Pedro Carrasco, en més d'una ocasió

El documental de Rocío Carrasco ha provocat un veritable vendaval, i són moltes les persones que han format part de la seva vida i que estan tremolant davant l'imminent estrena dels següents capítols. I, mentre se segueix especulant sobre la relació de Rociíto amb el seu ex, els seus fills i la seva família —recordem que ja ha carregat contra el seu oncle Amador Mohedano i la seva cosina Chayo—, poc s'ha parlat fins al moment de l'enfrontament que manté amb Raquel Mosquera, qui va ser la dona del seu pare, Pedro Carrasco, fins el dia de la seva mort.

Mosquera ataca Carrasco

Encara que, això sí, la perruquera s'ha mostrat d'allò més preparada davant la tempesta que li ve a sobre, i ha assegurat al seu entorn més proper que no dubtarà a prendre mesures legals si ho considera necessari o se sent danyada per les paraules que pronunciï sobre ella en el documental. La veritat és que la relació d'ambdues porta anys trencada. Encara que, en un principi, tal com la mateixa perruquera confessava, era bastant cordial. Pel que sembla, va ser l'herència de Pedro Carrasco i l'actitud hostil que Rocío va mostrar cap a Mosquera després de la mort del seu marit, el que va crear una bretxa insalvable entre elles, la qual segueix present fins al dia d'avui. «Va ser a partir de l'herència, perquè quan Rocío era jove tenia un tracte molt cordial», explicava sobre el conflicte. I és que, segons sembla, Rociíto li va exigir abandonar la casa en què vivia amb Pedro Carrasco poc després de la seva mort, cosa que li va doldre molt a la perruquera i que segueix sense poder perdonar.

D'altra banda, durant tot aquest temps, Raquel s'ha posicionat de la banda d'Antonio David, i fins i tot arribava a pronunciar-se sobre el distanciament entre la mare i els seus fills. «Em fa molta pena i molta llàstima. Si m'està veient, Rocío, jo sóc mare, i quan ets mare el que més es estimes en aquesta vida és als teus fills. Donaria la vida per ells. Mai és tard i voler és poder. Tots cometem errors, però quan els nens són menors de vegades diuen i fan coses que no saben», assenyalava al respecte. A més, no dubtava a afegir que «amb Antonio David em porto molt bé. Tenim molt d'afecte, respecte i molt bon rotllo. Encara que passin els anys, quan el veus fa il·lusió i això es transmet».

I, cada vegada que Mosquera ha anat a algun plató per parlar sobre ella, Carrasco no dubtava a respondre-li amb una demanda, el que ha tornat la situació insostenible. La perruquera va ser la que va posar de manifest que la relació entre Rociíto i el seu pare no era tan idíl·lica com podria semblar, més enllà d'haver estat una adolescent rebel que es va escapar de casa per amor i es va quedar embarassada amb tan sols 18 anys. La que va ser dona de Pedro Carrasco relatava que havia vist plorar al seu marit moltes vegades per culpa de la seva filla, ja que li feia mal de forma constant amb el seu comportament. «No tinc por a res ni a ningú», assegurava.

Relacions trencades

«Pedro, des d'on sigui, està orgullós que hagi plantat cara a Rocío. He estat molt de temps callada, però ja no puc més». De fet, Raquel Mosquera arribava fins i tot a culpar Rocío d'haver provocat la mort del seu pare d'un atac de cor després d'una forta discussió. «He vist plorar a Pedro per les discussions amb la seva filla. L'últim dia que es van veure, van tenir la més gran que he vist». Tot, arran que pare i filla es van retrobar després de mesos sense parlar-se, pel fet que el boxejador no acabava de tolerar Fidel Albiac.

«Pedro i Rocío es van veure una nit, portaven mesos sense parlar-se perquè ell no suportava a Fidel. Vam anar a casa de Rocío, i després de la conversa que van tenir, va acabar així: Pedro estava negre i Fidel, callat, escoltant. Agafa Rocío i li diu al seu pare: 'Tot el que tinc és gràcies a aquest senyor', assenyalant a Fidel, 'no li dec res ni a tu ni a la meva mare'». «Aquella nit li va partir el cor i em va dir 'a aquesta filla de puta no la tornaré a veure mai més'». Després d'aquestes dures declaracions fetes per Mosquera, queda esperar a veure si Carrasco es pronuncia sobre aquest tema en els següents capítols.