Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

«Mama, no vull anar a Cantora»: La frase que trencarà el cor d'Isabel Pantoja

Els seus néts s'estan veient afectats pel distanciament familiar

Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera ja porten diversos mesos sense veure's les cares o parlar, i tot i que el DJ ha intentat amb totes les seves forces que les seves filles segueixin tenint contacte amb la seva àvia, és inevitable que malgrat la seva curta edat, les petites es vagin adonant que alguna cosa molt rara està passant en l'entorn familiar. Ja en el seu moment, Irene Rosales, dona de Kiko, es mostrava molt molesta després que la 'tonadillera truqués a les seves nétes al desembre després de dos mesos sense parlar amb elles, i aprofités l'oportunitat per llançar-li un dard enverinat al seu fill.

La polèmica felicitació de Pantoja

Una cosa, que no li va fer cap gràcia a la col·laboradora de 'Viva la vida', ja que l'esperada trucada va coincidir amb l'aniversari d'una de les nenes, i segons ella la seva àvia s'hauria d'haver limitat a felicitar-la i ja està. «Si la nena porta dos mesos sense escoltar-la i ho fa el dia del seu aniversari, hauria d'haver-se limitat a felicitar-la i punt», explicava. «Hi ha coes que a mi em ofenen». De fet, Irene desvelava detalls com que aquest va ser el primer missatge del dia, i que en un primer moment li va fer moltíssima il·lusió, però que en escoltar el que havia de dir Isabel Pantoja, va callar i va preferir no explicar-ho a Kiko.

«Va ser el primer missatge de el dia, el vaig veure a les 8 del matí i em va donar tanta alegria que l'hi vaig posar a la meva filla, però sincerament no vaig entendre aquest tipus de felicitació», evidenciava. «He dit mil vegades que pot parlar amb les seves nétes cada vegada que vulgui. Si no vol saber res de les meves filles, és perquè no vol, no perquè jo ho impedeixi», assegurava contundent. Amb el pas dels mesos, sembla que si Anna i Carlota han tingut contacte amb la seva àvia ha estat a través d'Irene Rosales, a qui Pantoja sol escriure quan sent la necessitat de veure les petites i fer una videotrucada amb elles. Segons explicava Anabel Pantoja a 'Sálvame', hi va haver fins i tot un moment en què el seu cosí Kiko es va enfadar amb ella i amb la seva dona, després que Anabel Pantoja anés a visitar-los i deixés que les nenes parlessin amb la 'tonadillera'.

«Sí meva mare vol veure a les meves filles, haurà de passar per mi i aclarir les coses primer», sentenciava Kiko Rivera. De fet, fa poc el DJ desvelava que el conflicte li estava passant factura, i tot i que seguia enfadat amb la seva mare, això no treu que no la trobi a faltar, i que li faci mal sobretot per les seves filles. Pel que sembla, les nenes pregunten per la seva àvia sovint, i lamentablement tant Kiko com Irene han d'inventar-se excuses. «La meva filla Anna, que té cinc anys, em va dir una cosa que va fer que em caiguessin les llàgrimes. La meva filla em va dir: 'Pare, per què no truques a l'àvia?' No vaig saber què dir-li. Què li dic? Què li dius a una nena de cinc anys? No vaig poder dir-li res», explicava el DJ.

Ni Albertito vol anar a veure Pantoja

«Li vaig dir: Irene, si us plau, truca a l'àvia perquè vegi a la seva néta, que està preguntant per ella», aclaria, demostrant així que és capaç de deixar de banda l'orgull pel bé de les seves filles. «Les meves filles no mereixen quedar-se sense àvia. No tinc cap problema en què vagin a visitar-la. De fet, quan em pregunten per ella i la veuen els dic 'mira l'àvia què guapa'. S'estan fent grans i s'ho està perdent tot». El paper que ha adquirit Isabel Pantoja és de vital importància, i és que és l'única àvia que els queda a les petites, ja que lamentablement Irene Rosales perdia tràgicament els seus pares l'any passat amb diferència d'uns mesos, i ja sabem que Paquirri va morir quan Kiko tot just era un bebè.

D'altra banda, sembla que les filles de Kiko no són les úniques que s'estan distanciant de la seva àvia, ja que segons han explicat Irene Rosales i Asraf Beno a 'Viva la vida', sembla que fins i tot Albertito, el fill d'Isa Pantoja, es nega a anar a Cantora. Així ho ha transmès Asraf Beno, parella de Chabelita. «El nen comença a ser conscient de la tensió existent i es nega a anar-hi». Pel que es veu, sembla que Pantoja s'ha distanciat també de la seva filla, sobretot després que l'hagi deixat sola a l'hora de preparar un dels moments més importants de la seva vida, el seu casament. També Irene ha assenyalat que Francisco, el fill gran de Kiko, i que va néixer fruit de la seva relació amb Jessica Bueno, li demana al seu pare anar al camp, perquè sempre els solia portar quan venia a veure'ls. Una situació molt dolorosa que sembla estar molt lluny d'arreglar-se.