Isaac Torres més conegut com el Lobo en una imatge promocional de La Isla de las Tentaciones

Isaac 'Lobo', de 'La isla de las tentaciones', dona la nota i no deixa ningú indiferent

El temptador ha decidit provar sort en el món de la música

Aquesta tercera edició de 'La isla de las tentaciones' ha tingut diversos protagonistes indiscutibles i entre aquests hi ha estat Isaac Torres (Lobo). I és que ell, que participava com temptador, va aconseguir conquerir Marina, qui concursava amb el seu nòvio (Jesús). Fora de programa, que acaba d'acabar, aquest solter ha seguit donant a parlar. Sí, perquè va iniciar una relació amb Marina per, després, tenir alguna cosa amb la temptadora Bela. Però aquí no ha quedat tot. A més, sembla ser que ha iniciat una relació amb Lucía.

I això últim ha portat al fet que el pare de Marina hagi carregat durament a les xarxes contra ell. Avui, però, Isaac no és notícia per res d'això. Ho és perquè ha decidit provar sort en el món de la música. Ha llançat un 'single' al mercat i no ha deixat indiferent a ningú.

'Lobo' prova sort com a cantant

El fet que hagi aconseguit ser tan protagonista de 'La isla de las tentaciones' ha portat Isaac a voler explotar al màxim aquest fet. Per això, per seguir guanyant diners gràcies al programa, ha decidit fer-se cantant. Així, aquest passat 1 d'abril ha llançat al mercat la seva primera cançó, que porta per títol 'Llegó papá'. Es tracta d'un single en el qual usa el seu sobrenom de Lobo i en el qual ve a narrar com va ser el seu paper de temptador conquistant Marina. D'aquí que hagi inclòs versos com ara «Caperucita, deja que yo te coja. Si a tu novio no le gusta, entonces que se joda».

És més, fins i tot utilitza una frase que va pronunciar en el cara a cara amb Jesús i que es va fer viral. Ens referim a la que deia: «Hey, alegrad esas caras que llegó papá». Versos, tots aquests, simples, que s'emmarquen dins d'una cançó de to llatí que no ha deixat indiferent ningú.

Les reaccions al llançament musical d'Isaac

Com era d'imaginar, la presentació oficial del primer single de Lobo ha causat un gran enrenou. I és que hi havia curiositat per conèixer la faceta artística d'aquest temptador. Moltes són les persones que han reaccionat a aquest llançament musical a les xarxes socials. I precisament no ho han fet de forma favorable. En concret, han atacat de forma contundent el solter pels seus dots musicals i també la seva cançó. Ho han fet amb comentaris crítics i contundents com aquests:

  • «Quin fàstic de cançó!».
  • «Un altre més que vol viure 'chupando del bote'».
  • «Qualsevol canta avui. És impressionant jajaja».
  • «La cançó està perfecta per quan no pots vomitar».
  • «Realment és ridícula la cançó».
  • «Segueixes sent un nen amb bolquers. Per ser pare et queda camí».
  • «Em sagnen els ulls».
  • «Quina puta merda de cançó, amic».
  • «La cançó horrible, però la veu pitjor... Ja qualsevol fa música».

Un altre concursant de 'La isla de las tentaciones' llança single

A més d'Isaac Torres, aquesta setmana hi ha un altre participant del reality que ha presentat single. Ens estem referint a Diego, qui va ser el nòvio de Lola. Ell, que artísticament es presenta com James Lover, ja intentava fer-se un lloc en el món de la música abans del programa. I continua amb aquest afany.

Per això, aquests dies ha presentat la seva nova cançó que porta per títol 'Me va bien' i que ve a ser un clar missatge a la seva ex. Sí, perquè en aquesta peça exposa com de feliç està sense ella. I així es mostra en el videoclip on apareixen diversos companys de 'La isla de las tentaciones' com Manuel i Jesús. Una cançó que també ha rebut crítiques ferotges com ara «La cançó és una merda» o «No t'adones que cantar no és per tu?».