Adara Molinero amb les mans al cap i fent un gest de preocupació

La discussió d'Adara Molinero a 'Supervivientes' que l'obliga a canviar de plans

Adara Molinero ha protagonitzat un moment que l'ha deixada en dubte davant el públic

Adara Molinero és a un pas de la final de 'Supervivientes' i és conscient que té moltes probabilitats d'arribar-hi. El públic no ha deixat de donar-li suport des del principi, salvant-la de totes les nominacions. Tot i això, els espectadors s'han sentit molt defraudats amb ella després del seu comportament els últims dies.

Adara, de manera incomprensible, ha trencat la seva amistat amb Asraf per una ximpleria, acusant-lo d'haver-la traït i d'haver mentit. Tanmateix, la veritat és que amb aquest comportament la que no ha quedat en bon lloc ha estat ella, sobretot després d'emetre's les imatges inèdites d'una discussió a la palapa. Després de tot això, com si sabés que la seva actitud podria no agradar als seguidors, s'ha retractat i ha optat per posar en marxa una altra 'estratègia'.

Adara Molinero i Asraf Beno discutint a 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero, acusada d'estratega | Mediaset

Adara Molinero, més dura que mai

La guanyadora de 'Gran Hermano VIP 7' ha aconseguit forjar a 'Supervivientes' grans amistats, especialment amb Jonan i Asraf. Tot i que amb aquest últim la va trencar fa uns dies després d'una ximple discussió per les closques d'uns crancs. Ell ha intentat diverses vegades arreglar les coses i, fins i tot, li ha demanat disculpes, però ha estat missió impossible.

Adara a la gala de dijous va aprofitar el directe per deixar en evidència el marroquí i acusar-lo de tenir un paper de víctima. És més, fins i tot fora de càmeres van discutir per aquests retrets, i ella s'hi va mostrar molt dura i contundent.

Captura de pantalla d'Adara Molinero i Asraf Beno discutint en la palapa de 'Supervivientes 2023'
Adara ha protagonitzat una discussió amb Asraf fora del directe. | Mediaset

Ara és quan hem pogut veure aquestes imatges inèdites del conflicte, que comença quan Beno li diu: «No parlaràs mai amb mi? Per quedar-me tranquil, tu no vols arreglar-ho, no? Em fot aquesta situació». I Molinero li respon: «No entraré al teu joc, de debò. No deixaré que manipulis res més. A mi sí que em fot això».

El jove li pregunta: «Aleshores, per què hem d'estar així?». I Adara contesta: «Perquè no deixaré que me la clavis més, ni que manipulis més la situació». Tot seguit, Asraf insisteix: «Què t'he clavat jo?». La concursant s'enerva amb les preguntes constants d'ell i esclata: «Que pesat ets, de debò. És per tornar-se bojos amb això, noi. C****ns, que estúpida he estat».

Captura de pantalla d'Adara Molinero aixecada, discutint amb Asraf Beno en la palapa en 'Supervivientes 2023'
Molinero s'ha mostrat dura i inflexible amb aquell que era amic seu. | Mediaset

I ha continuat afegint-hi: «Deixa'm en pau, això és l'únic que vull. Me n'aniré amb el cap molt alt perquè he estat fidel a mi mateixa i al que sento. I el que sento és que m'estàs traint. Et pensaves que era idiota i aquí vinc a posar-te les cosetes clares. Continua, continua amb el paperot que no hi entraré més. Fi de la conversa i del tema», tancava ella.

A més a més, a la platja s'han intercanviat retrets i tot per anar a buscar ametlles. Una situació que ha estat molt tensa, també perquè Alma Bollo ha contribuït a avivar-la acusant Beno de recórrer al victimisme sempre.

Adara Molinero canvia de plans

Adara Molinero s'ha mostrat inflexible en tot moment i semblava que no recularia en la ruptura de la seva amistat, però estàvem equivocats. Com si sabés que el públic l'ha qüestionada per aquest comportament i l'acusés d'estratega, ha canviat d'actitud i ha sorprès tothom.

Després de tot, la jove ha optat per fer el primer pas per arreglar les coses amb el seu amic i realment ha estat molt fàcil. Asraf de seguida ha trencat a plorar, li ha fet una abraçada i ha deixat clar que s'alegrava perquè deixessin enrere els fets. Això sí, Molinero li ha explicat que ho ha passat molt malament i que no li agradava com l'havia tractada, però que era millor no remoure els últims esdeveniments.

D'aquesta manera, tornen a ser una pinya i a emportar-se bé per a la satisfacció dels seus familiars i defensors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!