L'actor Sebastián Athié

El món de Disney plora: Mor l'actor Sebastián Athié als 24 anys

Encara es desconeixen les causes de la mort

El món de Disney està de dol després de conèixer la mort de l'actor mexicà Sebastián Athié. Així ho han confirmat l'Associació Nacional d'Intèrprets de Mèxic (ANDI) i Disney Channel  a través de les xarxes socials: «El Consell Directiu i el Comitè de Vigilància d'ANDI Mèxic, comuniquem la sensible mort de l'intèrpret Sebastián Athié. Les nostres més sentides condolences a la seva família i amics». 

No es coneixen les causes de la mort

La popular factoria d'entreteniment plora la mort del jove actor, que ha perdut la vida amb només 24 anys. Fins al moment no s'han confirmat les causes de la mort. Des que s'ha conegut la defunció de l'artista, les xarxes socials s'han inundat de  missatges  de fans del mexicà que no podrien creure la fatal notícia. 

  

Sebastián va saltar a la fama l'any 2017 gràcies al seu paper a la popular sèrie de Disney, 'O11CE'. L'any 2019 va finalitzar el seu paper en la producció. A més a més de la seva faceta com a artista, el jove actor va fer els seus primers passos en el món de la música l'any 2018 amb la cançó 'Hasta que vuelvas'. El seu últim treball musical va veure la llum l'any passat sota el nom 'Enloqueciendo'.