Carlos Cuevas i Ester Expósito

La foto de Carlos Cuevas i Ester Expósito que ha fet embogir a tots els fans

Els dos actors es troben a Roma gravant una minisèrie de Netflix

Carlos Cuevas i Ester Expósito  són actualment dos dels actors més admirats i amb més èxit del panorama espanyol. Carlos ja era conegut entre el públic català per la seva participació a 'Ventdeplà', una sèrie de TV3. Ara, però, ha aconseguit fer el salt internacional amb el seu paper de Pol Rubio a 'Merlí' i posteriorment el seu spin-off 'Merlí: Sapere aude'. El jove acumula més de 880.000 seguidors a les xarxes socials, una mostra clara de l'èxit que té sobretot entre el públic juvenil.

Per altra banda, Ester Expósito és considerada la reina espanyola d'Instagram, on acumula gairebé 24 milions de seguidors. Amb només 20 anys ha participat en sèries tan reconegudes com 'Vis a vis', 'Estoy vivo' i 'Élite', que l'han portat a ser una de les actrius millor cotitzades del mercat cinematogràfic espanyol. 

Revolució a les xarxes socials

El gran nombre de fans que acumulen tots dos ha embogit aquest dilluns després de la foto que ha publicat Carlos Cuevas al seu perfil d'Instagram. A la imatge es poden veure junts vestits de vermell i mirant a càmera, i han decidit acompanyar a la fotografia amb l'emoticona d'unes cireres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Carlos Cuevas (@carloscuevas) el

De seguida, milers de comentaris han inundat les xarxes socials, arribant a ser tendència durant aquest matí. Molts comentaven la  gran bellesa tant de Carlos com d'Ester, i molts altres especulaven sobre una possible relació  entre ells. «Carlos Cuevas i Ester Expósito junts en una foto és el millor que li ha passat al 2020», «Massa perfecció en una sola foto», o «Em donarà algo», són només alguns dels exemples. 

El que és cert és que Carlos i Ester estan passant uns dies a Roma en el rodatge de la minisèrie de Netflix 'Alguien tiene que morir'. L'opció que siguin parella és complicada, ja que Ester ha manifestat en diverses ocasions que està completament enamorada  del també actor mexicà Alejandro Speitzer. Per altra banda, Carlos ha confessat que no té parella perquè està molt centrat en la seva carrera com a actor.