El productor de televisió José Luis Moreno

Diversos famosos, en suspens: José Luis Moreno pot tenir contingut delicat sobre ells

La policia judicial ha accedit a l'habitació secreta del productor i han trobat unes cintes de vídeo que cal avaluar

Arran de la detenció de José Luis Moreno, s'estan revelant altres dades que podrien afectar a diversos famosos.Gema López ha explicat a 'Sálvame' que era molt habitual veure maquilladores i perruqueres de l'empresa de Moreno manifestant-se en els seus platós de televisió. Es queixaven dels impagaments, però la televisió no els donava veu perquè el productor tenia contractes amb diverses cadenes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La policia judicial ha accedit a casa del productor amb el propòsit de fer un registre. Avui s'ha revelat que entre el material s'han trobat unes cintes de vídeo.

Segons informen, en aquestes cintes apareixen diversos famosos en situacions compromeses. Així doncs, José Luis Moreno podria tenir-los amenaçats perquè no parlin.

En una entrevista amb Bertín Osborne, el  productor va negar tenir unes cintes de vídeo amb aquest contingut, però sembla que no ha dit tota la veritat.

En diversos programes de Telecinco han afirmat que aquestes cintes estaven guardades en una habitació del pànic de casa seva. Possiblement aquest material, si és cert que existeix, ha estat confiscat per la policia.

Aquest dijous, 1 de juliol, el productor ha sortit de presó i s'espera que ingressi una fiança milionària per poder estar a casa seva fins que se celebri el judici.

Els professionals del sector asseguren que José Luis Moreno sempre està disposat a parlar amb la premsa. Així doncs, és possible que concedeixi una roda de premsa o alguna entrevista amb l'objectiu de trencar amb els rumors.

La mansió de José Luis Moreno

Periodistes i companys de José Luis Moreno asseguren que la seva casa és gegant. De fet, Moreno ha explicat que fins i tot hi poden viure dues persones i no coincidir.

El periodista David Alemany ha afirmat a 'Sálvame' que l'empresari no ha participat en el registre. Així doncs, no ha facilitat les claus de les caixes fortes ni cap codi d'accés. 

La policia judicial s'ha vist en l'obligació de rebentar parets, sostres i terres per poder accedir als llocs més recòndits.

Mentre esperem que es faci el judici, segueixen apareixent noves dades que, sense cap dubte, no deixen indiferent a ningú.