Olga Moreno, esposa d'Antonio David Flores, concursant a 'Supervivientes'

Ho expliquen a dins: «Olga Moreno té una doble cara a SV»

Olga Moreno ha estat posada en dubte per una exconcursant de 'Supervivientes'

Sense cap dubte, Olga Moreno s'ha convertit en la concursant que més interès genera en l'actual edició de 'Supervivientes'. Compta amb una gran quantitat de fans, però també amb molts detractors. I és que aquests l'han titllat de tramposa en els jocs, a més d'estar contínuament parlant del que passa fora.

Així mateix, els qui l'ataquen també consideren que és una falsa. Un adjectiu en el qual coincideix una de les famoses que ha estat companya seva a l'illa. Ens estem referint a Sylvia Pantoja.

La cantant ha concedit ara una entrevista a la revista 'Lecturas' i en aquesta revela que la dona d'Antonio David té doble cara.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La cosina d'Isabel Pantoja posa en dubte la madrastra de Rocío Flores

Fa unes setmanes, Sylvia Pantoja posava punt final a la seva marxa a 'Supervivientes'. Aquesta aventura li ha permès viure moments molt divertits i també altres molt durs, com les discussions o la manca d'aliment. Una situació aquesta última que ha fet que perdi ni més ni menys de dotze quilos.

Ara ja està a Espanya i ha concedit una exclusiva a 'Lecturas' per parlar del seu pas pel 'reality' i dels concursants. En concret, ha fet menció especial a Olga Moreno, amb qui no ha tingut una bona convivència.

Sobre aquesta companya ha manifestat que «sap molt de televisió. Sap quan ha de parlar i quan ha de callar». Vaja, que sap utilitzar molt bé les càmeres en benefici propi per quedar bé davant l'audiència.

En aquesta mateixa línia, la cantant ha expressat que la sevillana s'enfadava amb els altres per no cuidar el que deien davant l'objectiu. Ha dit: «No parlis d'ella davant de la càmera que s'enfada i et diu que li dones una punyalada!».

És a dir, que, d'aquesta manera, ve a donar suport als col·laboradors de televisió i espectadors que creuen que Olga no està sent natural. Sí que opinen que ho té tot mesurat i que sap què dir en cada moment per victimitzar davant el públic.

La cantant no està d'acord amb l'estratègia de la seva excompanya

Com hem esmentat anteriorment, a Olga Moreno també se li retreu molt que parli de fora. Especialment, del seu marit, dels fills d'ell amb Rocío Carrasco i també d'aquesta. Creuen que amb les seves paraules 'blanqueja' la imatge d'alguns d'ells i carrega contra l'ex del seu espòs.

I Sylvia Pantoja està d'acord amb aquesta opinió sobre la concursant, d'acord amb el qual ha dit en la seva exclusiva. En aquest sentit, ha manifestat que fa constants referències a David i Rocío Flores: «Ha estat massa. S'està agafant a això».

Així mateix, ha explicat que, en alguna ocasió, ella no ha pogut suportar aquestes paraules de la sevillana sobre els joves. D'aquí que «una de les vegades vaig marxar de la conversa, ja que no m'agradava. Crec que l'està perjudicant».

No obstant això, l'exconcursant de 'Supervivientes' també ha parlat en l'entrevista d'un altre company. Ens estem referint a Omar Sánchez, xicot d'Anabel Pantoja.

L'artista ha confessat que va intentar mantenir cordialitat amb el canari. Tot i la seva mala relació amb la seva cosina (Isabel Pantoja) i amb la neboda d'aquesta. No obstant això, no ho va aconseguir perquè «està molt influenciat per Anabel».

«És un nen bo, però vaig intentar apropar-me a ell i no vaig ser corresposta». Tant és així que fins i tot van arribar a protagonitzar una gran baralla on el jove va estar realment desafortunat. Sí, perquè li va retreure coses a ella dels conflictes familiars que estaven absolutament fora de lloc en aquest moment.