Primer pla de Nagore Robles amb el rostre amoïnat

Nagore Robles destapa la realitat de Rocío Flores: «Li he demanat cinc minuts»

La nova estrella de Telecinco té un enfrontament amb la filla d'Antonio David Flores

Nagore Robles ha deixat de ser una simple col·laboradora per esdevenir una de les presentadores amb més potencial de 'Mediaset'. Des de fa un temps està al capdavant de 'Sobreviviré', un programa que s'emet a Mitele Plus després de 'Supervivientes'.

El públic està encantat amb ella i els seus responsables confien que l'espai duri molt de temps. La basca està demostrant tenir un gran talent davant de les càmeres i a poc a poc va tenint més desimboltura.

Prova d'això és que es va atrevir a convidar al seu espai a la mateixa Julia Janeiro. La jove mai va respondre a l'oferta, però sí que ho va fer la filla d'una altra famosa: Rocío Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora d'Ana Rosa Quintana va assegurar que participaria en el format, però no ha complert la seva promesa. Tot fa pensar que va acceptar per no entrar en polèmiques, encara que les conseqüències que està patint podrien no valer la pena.

Recordem que Rocío Carrasco és íntima amiga de Sandra Barneda, parella de Nagore. De fet, totes dues van estar en el famós casament amb Fidel Albiac.

És possible que la neta de la Jurado estigui ofesa amb la nova estrella de Telecinco. Ha fet servir la seva influència per carregar contra Antonio David i no li ha tremolat el pols en posicionar-se amb la suposada víctima.

Els vetos de la 'influencer' són un secret a veus, fins i tot els va publicar una coneguda revista. Segons els rumors, no vol coincidir amb ningú que no doni suport al seu pare.

Per aquest motiu, no hauria estat gens estrany que rebutgés la petició de Robles. Però el problema està en el fet que ha acceptat per calmar la seva ira i després no s'ha presentat.

Les reaccions no s'han fet esperar. De fet, la comunicadora ha carregat contra la seva convidada frustrada i els usuaris de Twitter li han aplaudit massivament.

Cada vegada hi ha més gent que pensa que la neboda de Gloria Camila no és tan bona com sembla. Així mateix, intenta mantenir un discurs calmat, però els seus comportaments no concorden amb la imatge que vol vendre.

La filla de Rociíto té pensat una bona estratègia

L'última emissió de 'Sobreviviré' ha estat carregada d'emocions. La presentadora ha començat el programa explicant-los als seus espectadors que Rocío no havia complert amb el seu compromís.

«Finalment tindran raó les xarxes, com no cobra no ve», sentència durant els primers minuts de l'espai. Nagore està tremendament ofesa, ja que havia confiat en la paraula de la tertuliana d'Ana Rosa.

«Li he demanat cinc minuts. Vaig a veure quant cobra el minut i trec un bot a veure si el pròxim dia m'arriba», comenta en un to bastant divertit.

La parella de Sandra Barneda sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran temperament. I és que mai ha tingut cap pudor a dir la seva, així que ha estat molt clara durant l'huracà Carrasco.

Tot fa pensar que té informació privilegiada, ja que és amiga de la dona de Fidel Albiac. Per tant, hi ha la possibilitat que Robles tingui arguments suficients per estar en contra d'Antonio David.

Mentrestant, la neta de 'la més gran' continua la seva carrera televisiva. 'Supervivientes' està a punt d'acabar i ja no tindrà l'excusa de defensar la seva madrastra. No obstant això, hi ha un nou programa a la volta de la cantonada.

Telecinco està preparant la vuitena edició de 'Gran Hermano VIP'. I, segons s'ha especulat, Manuel Bedmar, xicot de Rocío, podria ser un dels concursants.

Ell mateix s'ha postulat per participar en el mític concurs. Així doncs, seria una estratègia perfecta, perquè la seva parella podria defensar-lo en els platós.

Mentre que l'hereva de la Jurado està preparant la segona temporada del seu documental, la presència de la seva filla està més cotitzada que mai. Per tant, quants diners hauran guanyat amb aquesta batalla familiar?