El cantant Bertín Osborne somrient

El possible afer de Bertín Osborne amb una famosa de 'Sálvame'

Augmenten els rumors de la suposada relació entre Bertín Osborne i una de les dones més famoses de 'Sálvame'

El passat mes de gener va ser quan Bertín Osborne va posar punt  final al seu matrimoni amb Fabiola Martínez. Així, després de tretze anys casats i dos fills en comú, van decidir prendre rumbs separats.

Des de llavors s'ha parlat del seu divorci i fins i tot de les causes que l'han propiciat. Però, ara, ha cobrat protagonisme una altra informació relacionada amb el cantant. Ens estem referint al fet que estan creixent els rumors que indiquen que podria tenir un romanç amb algú de 'Sálvame':Paz Padilla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Neixen els rumors de relació entre el cantant i la presentadora

Fa uns dies, la gaditana va ser entrevistada per l'artista en el seu programa 'Mi casa es la tuya'. L'escenari va ser Zahara dels Atunes i allí van ser captades diverses imatges dels dos que van suscitar les enraonies.

Les abraçades, els gestos d'afecte i la complicitat que desprenien van fer sospitar que podria haver alguna cosa més que una amistat. Aquests detalls que després es van poder percebre clarament durant l'emissió de l'entrevista.

Paz Padilla i Bertín Osborne graven El meu temple és la teva 'a Cadis
Aquestes imatges van fer sorgir els rumors de romanç entre Bertín Osborne i Paz Padilla | GTRES

A més, en aquesta va quedar clar no només que comparteixen sentit de l'humor. I és que també tenen en comú que estan travessant un moment complicat en les seves vides. Ell la separació i ella la defunció del seu espòs (Antonio Juan Vidal).

Les enraonies creixen sobre el romanç de les cares de Telecinco

Ni Bertín Osborne ni Paz Padilla han confirmat o desmentit els rumors. No obstant això, les últimes declaracions d'ella a 'Sálvame' han tornat a encoratjar-los.

Tot ha succeït quan en el programa s'ha volgut fer un repàs per l'esmentada entrevista. I és que la presentadora el primer que ha fet ha estat tenir unes paraules molt afectuoses per al cantant. Ha dit: «Vull donar les gràcies a Bertín, que sempre em tracta amb moltíssim afecte».

«Sempre és molt dolç amb mi, molt tendre. Jo, de vegades, li explicava coses difícils i ell m'ho ha fet tot molt fàcil», ha afegit.

Però aquí no ha quedat tot sinó que ha seguit enaltint a l'artista. Així ha dit: «És un paio tremendament generós, de veritat us ho dic».

«Ell és així, es mostra així i és molt esplèndid, sé del que estic parlant», prosseguia. És més, tot seguit li ha dit: «T'estimo, Bertín. Gràcies».

Totes aquestes paraules tan afectuoses de la gaditana han fet que els esmentats rumors de romanç segueixin estant presents. N'hi ha que fins i tot han vist en una broma de Paz Padilla una possible 'declaració d'intencions' sobre el romanç.

El que ha passat és que Kiko Hernández li ha preguntat si hi ha possibilitats reals que hi hagi alguna cosa entre ella i l'artista. Una qüestió que la presentadora ha respost dient: «Bertín, estic oberta a tot. Ell està divorciat i jo estic vídua i quan les ganes estrenyen».

El col·laborador, davant aquest comentari, ha exposat: «Tu saps quina es formaria en aquest país si t'embolicares amb Bertín?». Davant aquesta pregunta, la presentadora ha dit rient: «A mi em fa unes abraçades que jo em fonc».

Ell ha volgut seguir indagant en la relació i ha aconseguit descobrir que ella i Bertín Osborne s'envien missatges. No obstant això, l'andalusa s'ha quedat aquí i no ha continuat parlant més del tema.

Els que sí que ho han fet han estat els espectadors de 'Sálvame'. Aquests han fet servir les xarxes socials per donar el seu punt de vista sobre el possible afer de la parella.

A Twitter es poden llegir opinions de tota mena, però moltes d'aquestes carreguen durament contra Padilla. De fet, ho fan amb missatges com «Quina pesadesa!» o «Ja t'agradaria lligar-te a Bertín». Això sense oblidar altres que recorren a la ironia com «Visca! El mort, al sot, i el viu, al rebost».