IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Divorci a la vista: La separació que deixa molt tocat Jesulín i el clan Janeiro

La separació sentimental s'hauria consolidat a finals de l'any passat, però la informació surt ara a la llum

Humberto Janeiro i Maria del Pino
L'entorn de la parella ha confirmat que van separar-se fa mesos | GTRES

L'inici de l'any 2020 està sent molt complicat pel clan Janeiro. I no només parlem de la crisi del coronavirus que, igual que a la resta d'espanyols, està afectant una de les famílies més populars al nostre país.

Després d'una època d'estabilitat, l'any va començar amb males notícies per a la família amb els problemes de salut del patriarca Humberto Janeiro (77) que el van portar a acaparar el focus mediàtic fa dos mesos. Però ara és Humberto Janeiro fill el que a hores d'ara   centra tota l'atenció mediàtica arran d'una informació acabada de sortir a la llum.

Humberto Janeiro sortint de l'hospital després de patir un accident l'any 2015
La salut d'Humberto Janeiro va ser molt delicada a principis d'any | CatalunyaDiari

Divorci Humberto Janeiro i Maria del Pino 

Després de deu anys junts, Humberto Janeiro Bazán i Maria del Pino han trencat la seva relació de manera inesperada. Segons ha informat 'Cotilleos' la decisió va ser presa a finals de l'any passat, quan la parella va cessar la seva convivència, però la notícia va ser confirmada ara per fonts properes a la família.

La separació ha deixat molt tocada a la família Janeiro que compartia una estreta relació amb María del Pino.Tot i que la parella sempre ha mantingut la seva intimitat en privat, mai s'havia conegut cap crisi, de manera que la família ho estaria «passant molt malament» i estaria molt sorpresa per la ruptura, segons asseguren les mateixes fonts pròximes a l'entorn de la parella.

Deu anys junts

Humberto, pilot de professió, és el més gran dels germans Janeiro i el menys mediàtic del clan. Tot i això, el germà gran de Jesulín també ha acaparat titulars al llarg de l'última dècada, especialment per la seva relació amb María del Pino.

Encara que no estaven casats, la parella portava deu anys com a companys de vida amb els seus tres fills en comú. D'aquesta manera no hi haurà divorci com a tal a efectes legals, però sí una separació sentimental que la família Janeiro lamenta profundament.

Tot i que la parella ha aconseguit mantenir en secret la seva separació fins aquest moment, sembla impensable que un cop descoberta la situació decideixin donar alguna declaració al respecte.


Comentaris

envia el comentari