IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Preocupació per la mare de Letícia: Els seus veïns no saben on és

La mare de la reina Letícia podria estar passant el confinament amb les seves nétes, Sofia i Leonor

Paloma Rocasolano asseguda durant l'última edició dels Premis Príncep d'Astúries
Imatge de Paloma Rocasolano | Catalunya Diari

Paloma Rocasolano està desapareguda o si més no això indiquen els seus veïns, que no la veuen des de fa dies. Als seus 68 anys, la mare de la reina Letícia podria haver-se mudat temporalment a la Zarzuela en plena crisi sanitària.

Des que es divorciés del seu marit, Rocasolano viu sola en una casa situada al centre de Madrid i tot sembla indicar que la mare de la reina s'ha traslladat a la casa reial per passar-hi el confinament envoltada de les seves nétes, l'infanta Sofia i la princesa Elionor. De demostrar-se aquesta informació, no seria estrany que la reina d'Espanya li hagués proposat a la seva mare passar la quarantena en família, ja que entre les dues sempre ha existit molta connexió.

Quan estava embarassada de la reina, Rocasolano estudiava i treballava alhora per donar-li el millor dels futurs a les seves filles. Tot i que Letícia es va casar amb el rei Felip, la mare sempre s'ha mantingut al marge de la Família Reial i va continuar lligada a el món de la infermeria, fins i tot quan va morir Érika Ortiz, una de les seves filles.

Letícia l'admira

La seva fortalesa i la seva valentia sempre han causat admiració en Letícia Ortiz, qui sempre ha posat com a prioritat a la seva mare, arribant fins i tot a anteposar-la al seu pare i la seva actual parella, Ana Togones. La vinculació no va fer més que augmentar des de la mort de la seva germana, una desgràcia que les ha unit per sempre.

Des 2017, Paloma Rocasolano viu tranquil·la al seu pis de 37 metres quadrats a Madrid i tot i que no treballa, si que es dedica a coordinar un programa de Cooperació Internacional per al sector mèdic. A més, està a punt de finalitzar la carrera d'Història de l'Art a través de la UNED.

Tot i que sempre ha volgut mantenir-se al marge de la vida familiar de la seva filla, la veritat és que sembla que aquesta quarantena la mare de reina ha fet una excepció per passar aquests dies d'incertesa a la Zarzuela.


Comentaris

envia el comentari