IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El vídeo que recorre Europa i deixa Letícia en el punt de mira

La reina està sent molt criticada per la seva absència durant la crisi

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona
Letícia segueix estant al punt de mira durant la crisi del coronavirus | CatalunyaDiari

Les últimes setmanes han estat força mogudes a la Casa Reial. Moltes han estat les discrepàncies sobre la gestió de la crisi del coronavirus, des del discurs del rei Felip, que ja queda molt llunyà, fins a la no aparició de les nenes.

Segons ha explicat 'Periodista Digital' el mal ambient va començar quan es decretava l'Estat d'Alarma. En ple confinament el rei va emetre un comunicat en el qual renunciava a l'herència del seu pare i dies després va comparèixer davant tot el país per donar un missatge de suport i forces per guanyar la batalla al coronavirus. Tot això ho va fer Felip amb la reina Letícia aïllada a l'haver estat exposada a el contagi del coronavirus, ja que va compartir diverses hores amb Irene Montero que va donar positiu.

Tots els problemes que ha tingut la Casa Reial com la tensió per la propagació de virus a la resta de la família o les diferents crítiques que han rebut per com estan portant la gestió del coronavirus, han provocat una imatge diferent dels reis, que a més segueixen ficats de ple amb el problema de Joan Carles i els seus escàndols econòmics.

Des que es va decretar l'Estat d'Alarma dels reis han dissenyat una agenda telemàtica, especialment dissenyada per a Letícia. La monarca s'està dedicant a treballar a l'ombra, cosa que no està agradant gens, ja que molts esperen alguna reacció pública d'ella com la que va tenir Felip a l'inici d'aquesta gran crisi.

El pas que no ha donat Letícia

És cert que la Casa Reial té un compte a Twitter que s'utilitza per a algunes imatges dels monarques desenvolupant la seva agenda oficial, però el que alguns troben a faltar és que els reis mostrin la seva imatge més personal i íntima, com ho acaba de fer Rània de Jordània en el seu compte d'Instagram.

Les diferents casa reials han transmès missatges de suport en els seus països a través de les xarxes com ha fet Rània de Jordània amb un vídeo molt afectuós dedicat exclusivament a felicitar i homenatjar els sanitaris que estan lluitant contra la pandèmia del coronavirus. Les comparacions entre la reina Letícia i Rània han existit sempre al llarg dels últims casos, i en aquest cas l'actual reina consort de Jordània se li ha avançat, fins al punt de deixar en evidència a la dona de Felip.


Comentaris

envia el comentari