ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

La presentadora catalana Lorena Castell es divorcia

La notícia ha agafat tothom per sorpresa

Cos i cames de Lorraine Castell al plató de 'fent zàping'
Una famosa de La Sexta es separa per sorpresa | Instagram

En plena crisi del coronavirus, s'ha conegut una notícia dins de la premsa rosa que ha deixat a tothom sorprès. Es tracta de la separació de la catalana Lorena Castell, col·laboradora de el programa 'Zapeando' de La Sexta, i de l'empresari Eduardo Dabán, conegut en el món artístic com 'El Fabuloso'.

Van ser pares fa un any

Una ruptura, la seva, donada a conèixer per la revista 'Hola!' en exclusiva, que ningú s'esperava. I és que no només se'ls veia feliços a les xarxes socials sinó també perquè fa un any aproximadament es convertien en pares. Sí, venia a el món el seu primer fill: Río. Com ella ha manifestat en més d'una ocasió, la seva arribada els va permetre viure «el millor dia de la seva vida». No obstant això, les primeres setmanes de vida del petit nadó van ser difícils, ja que va haver de passar-les a l'UCI ja que tenia alts nivells de proteïna C reactiva.

Malgrat tot, va aconseguir superar aquells durs moments i va tirar endavant amb l'afecte dels seus pares, que no van dubtar a compartir fotos junts amb ell mostrant la bella família que havien format i el feliços que es trobaven. No obstant això, sembla que no tot era perfecte i ara la relació ha arribat al final, tot i que semblava molt consolidada.

Lorena Castell abraçant a Eduardo Dabán
Lorena Castell i Eduardo Dabán han posat fi a la seva relació. | Instagram

De moment, no han transcendit els motius de la ruptura, que ve a ser un nou i dur cop sentimental per a Lorena, després d'haver-se separat el 2015 de el que va ser el seu marit durant dos anys, el cantant Juanito Makandé. Això sí, amb el,malgrat la seva separació manté una gran amistat. Caldrà veure si passa el mateix amb Eduardo, a qui sempre estarà unida pel vincle de tenir un fill en comú.


Comentaris

envia el comentari