Dulceida als premis 40 Prinicpales del 8 de novembre del 2019

Dulceida s'obre en canal: «És el millor que he fet a la vida»

La influencer es va sotmetre a una operació el 2014

La influencer catalana Aida Domènech, o més coneguda com a Dulceida, està donant molt de contingut als seus gairebé 3 milions de seguidors a Instagram durant aquest confinament per mantenir-los, dintre del possible, entretinguts

Així doncs, el passat dimecres es va obrir a  rebre preguntes de tota mena per part dels seus fans a través dels 'stories' d'aquesta coneguda xarxa social. Una de les moltes preguntes que va rebre va ser sobre una operació  a la qual es va sotmetre ara fa 6 anys. 

Reducció de pit el 2014

La influencer ja havia declarat en altres ocasions haver entrat a quiròfan el passat 2014 per una  operació de reducció de pit, i un dels seus seguidors va demanar a Dulceida que compartís fotografies sobre la seva experiència. 

Captura de l'story de Dulceida, el 20/05/2020
La influencer Dulceida es va sotmetre a una operació de reducció de pit | Instagram (@dulceida)

La jove de 30 anys, que mai ha tingut vergonya per parlar sobre les seves vivències personals, va contestar sense pensar-s'ho dues vegades. Per respondre va utilitzar una fotografia de l'abans de l'operació, perquè tothom pogués veure el canvi amb la seva forma actual.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WONDER WOMAN Nuevo conjunto y pijama fav, evidentemente @tezenisofficial #wonderwomanxtezenis

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

«La millor cosa que he fet a la vida»

En la fotografia que va compartir, en la qual hi apareix en banyador i amb una amiga, es veu una clara diferència amb el seu pit actual. A més, la bloguera ha volgut assenyalar que va ser «la millor cosa que he fet a la vida». També ha remarcat la importància de buscar  un bon metge que et tracti, igual que la recuperació del postoperatori.