Ana Obregón instantes antes de asistir al tanatorio

La família d'Ana Obregón es mobilitza davant l'augment de la preocupació

L'actriu està travessant el pitjor moment de la seva vida després de la mort del seu únic fill

Fa poc més d'una setmana, la vida d'Àlex Lequio  s'apagava després d'una llarga i dura lluita contra el  càncer.Malgrat que la seva mort era imminent, sembla que la seva mare, Ana Obregón, encara no assimila la pèrdua del seu fill, que amb tan sols 27 anys ja era amo d'una prestigiosa empresa de màrqueting i publicitat a la capital espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

«S'ha apagat la meva vida», arribava a reconèixer l'actriu després de la mort del seu fill. I tot i que Obregón compta amb el suport incondicional dels seus, la veritat és que no aconsegueix  Amb la seva família com a principal suport, i encara vivint a la casa que compartia amb el seu fill, Ana Obregón intenta suportar la mort del jove Álex.

Els grans suports d'Ana Obregón

Sens dubte, un dels grans suports de la biòloga és  la seva germana,  que resideix a la mateixa urbanització que ella, La Moraleja. No obstant això, Anita 'la fantàstica' també compta amb l'afecte de la millor amiga d'Álex Lequio, Celia Vega-Pechichet.

Malgrat que han estat vistos sortint i entrant a casa d'Obregón, la veritat és que ningú s'ha manifestat sobre l'actual estat d'ànim de la intèrpret a excepció de Maria Palacios, esposa d'Alessandro Lequio, qui ha assegurat, sense voler obtenir cap mena de protagonisme, que «qualsevol paraula es queda curta per explicar el dolor que sent la família».

Sens dubte, tot i estar divorciats, Ana Obregón i Alessandro Lequio  continuen igual d'units que quan el seu fill  estava lluitant contra el càncer. Malgrat tenir una altra família al costat de María Palacios, el col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' no se separa ni un instant de l'actriu, tant és així que és la visita més habitual d'Ana Obregón a La Moraleja.