Fotografía de María Pombo publicada en su cuenta de Instagram el 26 de marzo de 2020

María Pompo s'obre als seus fans i confessa la malaltia que pateix

La 'influencer' confessa que pateix mielitis, una malaltia que sol aparèixer en pacients amb esclerosi

La 'influencer' Maria Pombo ha revelat en un vídeo d 'Instagram' una dura notícia: pateix mielitis. Es tracta d'una inflamació de banda i banda d'una secció de la medul·la espinal. Aquest trastorn neurològic sovint fa malbé el material aïllant que cobreix les fibres de les cèl·lules nervioses.

La 'influencer' es confessa

«Hola, nois. Vinc a explicar-vos una mica per què he estat desapareguda. Ho faig perquè vull i perquè crec que també mereixeu saber aquesta part de la meva vida, no només les coses bones. I també donar moltíssimes gràcies a tota aquesta gent que em escriviu diàriament dient-me que em trobeu a faltar, que què tal estic, perquè significa moltíssim per a mi. Encara que he estat desconnectada, us he estat llegint i m'ha fet molta il·lusió. Significa moltíssim per a mi», començava.

La 'instagramer' ha explicat que va estar «aquestes últimes setmanes anant a l'hospital perquè aquests últims 20 dies he estat sentint uns formigueig bastant estranys en el meu cos. Com sabeu, la meva mare té esclerosi múltiple i en la meva família estem molt atents a aquest tipus de símptomes. Tot i que no és una malaltia hereditària, sí que va en els gens. Llavors tinc més probabilitats de tenir-la jo que una persona que no té antecedents», prosseguia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MARIA POMBO (@mariapombo) el

«He estat anant a l'hospital. M'han estat fent proves: una ressonància cerebral, una ressonància medul·lar... Em van fer ahir una punció lumbar i per això em fa mal el cap una mica més. Proves de sang ... Moltíssimes proves per tancar diagnòstic. A la ressonància es va veure que tenia mielitis, que aquell que no ho sàpiga és inflamació de medul·la. I l'esclerosi múltiple solen començar per aquestes mielitis, per aquestes inflamacions de meèdul·la», confessava Pombo.

«Com us he dit, no tinc el diagnòstic a el 100%. Falten bastants setmanes perquè fa menys de 24 hores m'estaven fent la punció lumbar. Necessito una mica de desconnexió per assimilar-lo. Encara que em veieu una mica nerviosa, em sento tremendament afortunada que sigui això i no alguna cosa més greu. Perquè quan em van començar a fer totes aquestes proves tenia por que fos una mica més greu. És una malaltia que jo visc molt de prop a casa i m'estic una mica avançant al diagnòstic final», continuava la 'influencer'.

«Encara queden unes setmanes perquè em donin el diagnòstic final»

Pombo es sincera: «En cas que sigui esclerosi múltiple dir-vos que és una malaltia que ha avançat moltíssim al llarg dels anys i que segueix avançant i que no té res a veure el que era abans, fa 20 anys, la malaltia al que és ara. Anant a el metge i veient a tota aquesta gent que està malalta i té coses molt més greus et sents un afortunat», confessa.

Finalment, Pombo ha llançat un missatge optimista: «Amb la situació que he viscut vull fer-vos veure que la nostra ment ens sol castigar abans d'hora, ens sol posar en la pitjor de les situacions i a la fi mai res és tan dolent com ens imaginem. Encara queden unes setmanes perquè em donin el diagnòstic final, però us volia posar una mica en preavís per si em veieu una mica més desapareguda del normal o em noteu una mica més rara, perquè a la fi la meva menta estarà a l'altre costat».