Montaje realizado con una foto de Antonio David Flores y Rocío Carrasco

La petició d'ara mateix d'Antonio David Flores a Rocío Carrasco

L'empresari vol deixar enrere els problemes amb la mare dels seus fills

Antonio David desitja que entre la seva exdona, Rocío Carrasco, i els seus fills, Rocío i David, es produeixi un apropament  i arribin a reconciliar-se.

El mal tràngol de la seva filla a 'Supervivientes' i els continus precs a la seva mare per arribar a una entesa, estan fent remoure la consciència de l'exconcursant de  'GH VIP',  qui oblida les seves desavinences amb la mare dels seus fills i li envia un missatge molt clar.

La decisió final serà de Carrasco

«Em sentiria molt feliç si els meus fills es reconciliessin amb la seva mare. Suporto la intenció de la meva filla  de mantenir una trobada privada amb ella si això és el que vol. Em sembla bé», confessa Antonio David a un amic en una entrevista per a 'La Razón'.

L'ex guàrdia civil vol assenyalar que «no he criat els meus dos fills des del rancor a la seva mare. Mai els parlo malament d'ella. I a aquest primer pas de conciliació, tal com ja ha expressat la meva filla, podria seguir el retrobament amb David. Han estat molts anys de patiment i seria beneficiós per a tots aclarir la situació...».

Rocío Flores plorant durant el pont de les emocions de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha afirmat en diverses ocasions que troba a faltar la seva mare | Telecinco

L'actual col·laborador de 'Sálvame' viu habitualment a Màlaga amb la seva dona Olga i els seus tres fills, el més petit nascut de la seva llarga relació amb la dona que li ha fet feliç en els últims anys. «Olga és el meu gran amor. La dona de la meva vida, un pilar fonamental en els bons i en els mals moments. La persona que ha inculcat als meus fills grans valors. És meravellosa, tota bondat», assegura Antonio David.

Quan se li pregunta si ha salvat la seva malmesa situació econòmica, ell no vol parlar-ne. Tampoc li agrada fer referència als seus problemes judicials amb Rocío Carrasco.Antonio David prefereix que arribi l'anhelada reconciliació que tant desitja. La pau entre tots dos pot estar més a prop del que sembla, però la filla de 'la més gran' té l'última paraula perquè la reconciliació es faci realitat.