Fani i Christofer al seu programa de Mtmad

El motiu que impedeix a Fani realitzar el seu somni més gran

La polèmica concursant de 'La isla de las tentaciones' ha confessat la seva por

Fani Carbajo no es quedarà embarassada,  almenys en els pròxims mesos. Després d'unes setmanes a Espanya després del seu breu pas pel reality de supervivència de Mediaset, la jove va voler explicar amb detall a l'audiència de Telecinco els seus desitjos de ser mare.

La raó per la qual esperaran

Tant ella com  Christofer  estan vivint uns dels seus millors moments com a parella, tot i la mediàtica ruptura després del programa de  'La isla de las tentaciones' i la seva reconciliació posterior a les poques setmanes.

El que no s'esperaven els espectadors de 'Supervivientes' era que Fani  confessés el que va revelar a la gala d'aquest dijous 21 de maig. La idea de ser pares s'ha vist frenada pel coronavirus: «Em fa por el coronavirus així que esperarem una mica. No sé si l'hi puc enganxar al nadó o alguna cosa si ho agafo», va començar explicant Fani  a Jorge Javier.

El doctor li ha dit que «no és el moment»

A més, l'ex concursant de 'Supervivientes' va confessar que havia consultat a diversos especialistes per conèixer els riscos de quedar-se embarassada. «A mi m'ha dit el doctor, que ja he parlat amb ell, que m'esperi perquè no és moment», confessava Fani en plena gala.

D'altra banda, l'exsupervivent va ser preguntada pel tema del casament, al que va contestar que segueix en peu i tant ella com la seva parella es troben més que disposats amb tots els preparatius perquè surti un enllaç ideal. «Tenim moltes ganes de casar-nos i estem preparant tot a poc a poc perquè surti perfecte. Tenim moltes ganes que arribi el dia de ser marit i dona. No veig el moment», va finalitzar Fani.