L'accidentada història d'amor d'Ana Obregón i Alessandro Lequio

Van protagonitzar el triangle amorós més popular de la dècada dels 90

La vida amorosa d'Alessandro Lequio i Ana Obregón va ser un dels temes més tractats per la premsa de cor durant els anys 90. Del seu romanç va néixer ñaslex Lequio, un fill molt estimat pels dos i que per desgràcia ha perdut la vida amb tan només 27 anys per culpa d'un càncer.

Alessandro Lequio va arribar a Espanya el 1990 en la seva tasca d'executiu de  Fiat. Abans, a la seva Itàlia natal, s'havia casat amb la model Antonia Dell'Atte, mare del seu primer fill, Clemente. Tots dos es van mudar a Espanya, però la seva relació sentimental no travessava un bon moment. És aquí quan en la vida de l'italià irromp Ana Obregón. L'actriu i Alessandro es van conèixer a Madrid en la presentació d'una fragància de Chanel a la tardor de 1990, segons la mateixa Ana Obregón.

La història canvia segons el punt de vista d'Alessandro, que assegura haver conegut Ana el gener de l'any següent en un sopar. Al febrer de 1991 van ser descoberts per la premsa a l'aeroport de Barajas. Uns dies després van sortir fotografies dels dos junts.

El triangle amorós més famós

Ana Obregón va deixar anar a un mitjà una de les frases més mítiques que es recorden: «Jo no he trencat res que no estigués trencat». Aquests rumors sobre l'idil·li amorós de l'actriu d''Ana i els 7' i Alessandro Lequio va ocupar moltíssimes portades.

A partir d'aquí es va iniciar una guerra mediàtica, ja que Antonia Dell'Atte va acudir al programa 'La máquina de la verdad', per demostrar la seva versió sobre els fets d'aquest triangle amorós. Malgrat això, la parella italiana encara no s'havia divorciat.

L'actriu italiana va atacar a la parella, assegurant que el seu marit seguia enamorat d'ella, però que buscava diners mentre que Ana Obregón, un títol nobiliari, fent referència a l'herència nobiliària d'Alessandro Lequio, a qui aleshores es coneixia com a Comte Lequio.

Ana i Antonia signen la pau

Finalment, Alessandro i Ana Obregón  van tenir al seu primer fill en comú, Álex Lequio, el juny de 1993. Però un any després l'actriu trencava amb Lequio, ja que aquest li hauria estat deslleial amb Silvia Tinao.

Amb el pas dels anys, Alessandro i Ana van acabar mantenint una bona relació personal buscant el benestar del seu fill. Antonia Dell'Atte, després de molts anys atacant Lequio, a qui fins i tot va arribar a acusar de maltractaments, també va deixar enrere les seves picabaralles pel bé del seu fill Clemente.

Després de la malaltia d'Álex Lequio, la família s'ha unit més que mai; fins i tot fa uns mesos, Antonia Dell'Atte va signar la pau amb Ana Obregón a 'Masterchef Celebrity', programa en el qual van coincidir les dues.