José Manuel Parada, ingressat a l'hospital

El presentador ha explicat els seus problemes de salut

José Manuel Parada
José Manuel Parada pensava que s'havia contagiat de coronavirus | Telecinco

L'estat de salut de José Manuel Parada ha preocupat molt als seus fans, ja que des de feia una setmana no publicava res al seu Instagram, cosa molt inusual, ja que sempre ha estat molt actiu en les xarxes socials. El presentador de televisió ha revelat el que realment li ha passat. Parada ha estat lluitant amb un problema de salut que fins i tot l'havia portat a l'hospital.

Ell mateix ho ha confessat en el seu perfil d'Instagram mitjançant una fotografia d'un llit que es quedava buida. L'exparella de Chelo García-Cortés ha fet una reflexió on ha explicat aquest contratemps que l'ha portat a l'hospital.

No té coronavirus

«Res millor que tenir salut. Ens ho han dit sempre les àvies. Quin plaer deixar per fi el pijama i el llit buit per a un altre malalt que ha de ser atès. Afortunadament no tinc coronavirus. He donat negatiu en les dues proves. Quin ensurt. A viure encara que sigui en caseta de moment perquè la tempesta no dura eternament. Brillarà de nou el sol a les nostres vides», ha escrit José Manuel Parada a les seves xarxes socials.

Per fortuna el presentador no té coronavirus, ja que com ell ha confirmat, les dues proves li han donat negatiu. Això ha suposat un alleujament per al presentador, que estava aterrit amb la idea de poder haver estat contagiat. Molts dels seus fans li han desitjat una ràpida recuperació, i han manifestat el seu alleujament després de conèixer que el presentador no té el coronavirus.

José Manuel Parada va tenir problemes de cor

La veritat és que aquest ingrés es deu al fet que Parada és una persona de factor de risc. Fa alguns mesos va ingressar a l'hospital per un problema de cor. «Vaig començar a tenir arrítmies i em van haver d'ingressar. Ha estat un ensurt», va dir llavors el presentador quan va tenir aquests problemes de cor.

El presentador de 66 anys es trobava abans d'aquest sobtat ingrés hospitalari confinat a casa seva. A causa d'aquests problemes de cor del passat, Parada ha d'extremar totes les precaucions per intentar evitar el contagi. 

Afirma que ha vist «molt dolor» a l'hospital

Després d'arribar a casa i reunir-se amb el seu gatet, va decidir donar més informació als seus seguidors sobre el seu ingrés. Així, i acompanyada d'una fotografia amb la seva mascota, explica que la preocupació va arribar quan va donar «una pujada de febre a gairebé 39 ºC», fet que va preocupar els sanitaris en tractar-se del principal símptoma del virus.

A més, alerta sobre que hem de seguir sent prudents i no pensar que el coronavirus ja no existeix: «He vist molt dolor a l'hospital. No ens relaxem encara». 


Comentaris

envia el comentari