Ana Obregón y Alessandro Lequio regresando del tanatorio tras la muerte de su hijo

L'homenatge d'Alessandro Lequio al jove Álex que ha passat desapercebut

Es tracta d'un detall realment emotiu

La mort del seu fill Álex als 27 anys té realment enfonsat a Alessandro Lequio. El dolor d'aquest no només s'ha pogut veure en imatges, on es mostrava abatut i abraçat a la mare del seu fill (Ana Obregón) , sinó també en unes paraules que ha volgut dedicar al jove a través de les xarxes socials .

Amb aquest missatge a Instagram el col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa'  volia retre un homenatge al seu fill per tot el que ha lluitat contra la malaltia, però també pretenia deixar-te patent l'amor que li professava, li professa i li seguirà professant durant la resta de la seva vida.

Compartint samarreta

No obstant això, Alessandro  també ha homenatjat Álex  d'una altra manera que ha passat absolutament desapercebuda per a la gran majoria. En concret, en les últimes imatges que els reporters han captat d'ell, tornant de tanatori amb  Ana, s'ha pogut veure que lluïa un vestuari similar a què li agradava portar el seu fill.

És més, el comte Lequio ha portat  una samarreta del jove mort, amb el qual es va fotografiar en alguna ocasió, i també una gorra  seva. D'aquesta manera, vol aferrar-se a tot el que tingui a veure amb ell com una manera de no permetre que se'n vagi.

Alessandro Lequio portant la gorra i samarreta del seu fill Álex, a la foto de la dreta
Alessandro Lequio s'ha vestit amb la gorra i samarreta del seu fill | Telecinco

Al programa 'Sálvame' és on s'ha donat a conèixer que Alessandro  lluïa algunes peces d'Álex. Alguns d'ells afirmaven que Alessandro sortint del cotxe amb aquesta samarreta i la gorra era una viva imatge del seu fill, i això ha deixat impressionats els periodistes que els han rebut. Els col·laboradors no han dubtat a opinar sobre aquest bonic gest: «Veure-li portant la roba del seu fill li esquinça completament».