URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L'homenatge d'Alessandro Lequio al jove Álex que ha passat desapercebut

Es tracta d'un detall realment emotiu

Ana Obregón i Alessandro Lequio tornant del tanatori on es troba el cos del seu fill
Alessandro i Ana estan més units que mai arran aquesta desgràcia | Telecinco

La mort del seu fill Álex als 27 anys té realment enfonsat a Alessandro Lequio. El dolor d'aquest no només s'ha pogut veure en imatges, on es mostrava abatut i abraçat a la mare del seu fill (Ana Obregón) , sinó també en unes paraules que ha volgut dedicar al jove a través de les xarxes socials .

Amb aquest missatge a Instagram el col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' volia retre un homenatge al seu fill per tot el que ha lluitat contra la malaltia, però també pretenia deixar-te patent l'amor que li professava, li professa i li seguirà professant durant la resta de la seva vida.

Compartint samarreta

No obstant això, Alessandro també ha homenatjat Álex d'una altra manera que ha passat absolutament desapercebuda per a la gran majoria. En concret, en les últimes imatges que els reporters han captat d'ell, tornant de tanatori amb Ana, s'ha pogut veure que lluïa un vestuari similar a què li agradava portar el seu fill.

És més, el comte Lequio ha portat una samarreta del jove mort, amb el qual es va fotografiar en alguna ocasió, i també una gorra seva. D'aquesta manera, vol aferrar-se a tot el que tingui a veure amb ell com una manera de no permetre que se'n vagi.

Alessandro Lequio portant la gorra i samarreta del seu fill Álex, a la foto de la dreta
Alessandro Lequio s'ha vestit amb la gorra i samarreta del seu fill | Telecinco

Al programa 'Sálvame' és on s'ha donat a conèixer que Alessandro lluïa algunes peces d'Álex. Alguns d'ells afirmaven que Alessandro sortint del cotxe amb aquesta samarreta i la gorra era una viva imatge del seu fill, i això ha deixat impressionats els periodistes que els han rebut. Els col·laboradors no han dubtat a opinar sobre aquest bonic gest: «Veure-li portant la roba del seu fill li esquinça completament».


Comentaris

envia el comentari