María Palacios, la dona de Lequio, parla per primera vegada i diu la veritat

María Palacios i Alessandro Lequio es desplacen diàriament a l'habitatge d'Ana Obregón per estar amb ella

Alessandro Lequio, en un cotxe amb la seva dona María Palacios
Alessandro Lequio i María Palacios arriben a casa d'Ana Obregón | GTRES

La mort d'Álex Lequio ha deixat a tothom commocionat, però hi ha una figura desconeguda en la seva família que ha estat en un discret segon pla durant tots aquests anys, i que està patint amb molt dolor la seva pèrdua: es tracta de l'actual dona d'Alessandro Lequio, María Palacios.

 

Des que fa 20 anys Alessandro Lequio refés la seva vida sentimental amb María, ella va encaixar perfectament en la vida de l'Álex i Ana Obregón, i es va convertir en un membre més de la família, tal com sempre afirmava Ana Obregón, amb qui manté una relació molt especial.

 

El diagnòstic de càncer d'Álex no va fer més que enfortir aquests lligams, i María Palacios va estar a peu de canó durant la seva llarga lluita contra la malaltia, anant a visitar a l'hospital a Álex i fent-li costat en tot moment. Amb tot, en l'últim ingrés hospitalari d'Álex a Barcelona, on finalment va morir, Maria no va poder desplaçar-se a acomiadar-se d'ell per culpa de les restriccions de l'estat d'alarma, que la mantenia a Madrid amb la seva filla petita, fruit de la seva relació amb Alessandro Lequio.

 

Es pronuncia per primera vegada després de la mort de l'Àlex

Sempre discreta en un segon pla, poc coneixem de María Palacios, i s'ha pronunciat en públic en comptades ocasions. La pèrdua del seu fillastre l'ha sumit en un profund dolor, i actualment viatja cada dia al costat d'Alessandro a casa d'Ana Obregón per donar-li suport en aquests moments tan durs. En les seves primeres i concises paraules als mitjans, María Palacios ha volgut agrair tot el suport i afecte rebut després de la pèrdua d'Álex, una pèrdua que ha unit encara més si cap a aquesta família.

 

Actualment, Ana Obregón viu a casa de la seva germana Amelia, en la qual té previst passar una llarga temporada que li permeti recuperar-se psicològicament d'aquest dur tràngol que li ha deparat la vida.

 

Comentaris

envia el comentari