YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jorge Javier Vázquez revela a Elena la informació que més anhelava

El presentador li ha explicat la situació de la seva filla envers Gianmarco

Elena Rodríguez i Lara Álvarez, trencades de dolor
Elena Rodríguez ha estat expulsada del concurs | Mediaset

Elena s'ha convertit en l'última expulsada de 'Supervivientes', abans que l'equip torni feia Espanya. En el seu comiat, Jorge Javier Vázquez ha volgut resoldre un dubte que ha llançat en diverses ocasions i que per la seva condició de concursant no se l'ha pogut respondre fins ara. La supervivent volia saber si la relació entre la seva filla Adara i Gianmarco seguia en peu i avui ha obtingut la resposta.

El presentador ha explicat a Elena que la seva filla fa ja dos mesos que no està amb Gianmarco. Aquesta notícia ha estat rebuda sense massa sorpresa per la concursant, que ha admès que per a ella és un descans, ja que li costava massa mantenir una relació cordial amb el jove, ja que ha recordat que en una ocasió fins i tot se li va intentar insinuar.

Jorge Javier ha volgut fer broma amb Elena i li ha dit que Adara ha tornat a conèixer l'amor i està amb un altre noi però en pocs minuts després ha tranquil·litzat la concursant i ha admès que estava fent broma. A la tornada, tindrà una conversa amb els seus fills per parlar del complicat passat que van patir per culpa de l'exparella d'Elena que va fer molt de mal a la seva família.

Adara i el seu germà Aitor es reconcilien a Espanya

Sens dubte, Elena torna a Espanya amb una gran notícia. Els seus dos fills, que estaven enfrontats des de fa molt temps, han fet les paus en l'absència de la seva mare, un fet que va alegrar molt la concursant quan Adara ho va explicar en una de les connexions que va realitzar amb Espanya durant el concurs. Elena haurà de veure com el pare del seu nét, Hugo, arriba a la final mentre que ella ha hagut de conformar-se a quedar-se a les portes.


Comentaris

envia el comentari