Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elenc de 'La que se avecina'

Els divorcis dels actors de 'La que se avecina' que no sap gairebé ningú

'La que se avecina' ha viscut nombrosos divorcis entre els seus actors

'La que se avecina' va dir adéu el passat 25 d'abril a la temporada número 12. Un tancament que va suposar el final d'un cicle, ja que aquesta ha estat l'última temporada gravada a la urbanització Mirador de Montepinar. Des del 2007, any en què va començar a caminar la sèrie, tots els capítols de la producció s'havien gravat allà.

Telecinco i la productora Contubernio ja roden la temporada 13, i com a gran novetat es canviarà d'edifici. Això sí, continuarà bona part de l'elenc de la sèrie, malgrat alguna baixa sensible com la de Víctor Palmero (Alba Recio).

'La que se avecina' canvia de localització

Quan es va rodar el capítol 170, l'equip de la sèrie no tenia clar si era un comiat o seguirien gravant noves temporades.

Imatge de Laura Caballero amb el seu germà, Alberto Caballero.
Laura Caballero amb el productor Alberto Caballero | Europa Press

NIUS va estar present al rodatge i va observar l'ambient dels actors de la sèrie. Finalment, van veure com mesos després Mediaset anunciava que la sèrie continuava amb tres noves temporades (14, 15 i 16).

«No ho teniem clar, per una banda voliem acabar, però alhora no, perquè sabem que és un adéu molt especial a aquests platós», deia trist Víctor Palmero.

«Pràcticament tots ens hem divorciat»

La directora, Laura Caballero, i l'actriu Cristina Medina s'emocionaven quan recodaven tot el que ha passat a les seves vides durant tots aquests anys.

«Ens hem enfadat, hem rigut, hem plorat... Moltes hem estat mares, pràcticament tots ens hem divorciat, hem canviat de parella, hi ha hagut panxotes, cesàries, vòmits...», confessaven.

Primer pla de Vanesa Romero.
Vanesa Romero és una de les actrius divorciades | GTRES

Un dels divorcis més sonats va ser el de l'actriu Vanesa Romero i un dels directors de la sèrie, Alberto Caballero, després de molts anys junts. Antonia San Juan i Luis Miguel Seguí també es van separar després de 16 anys. Eva Isanta es va divorciar fa set anys de l'actor i productor Rafael Rojas.

L'últim dia de rodatge van ser vuit hores de gravació en una mena de búnquer quan ja hi havia altes temperatures a Madrid. Unes condicions gens saludables que van patir tots els membres de la sèrie fins que la directora va dir «bona, hem acabat».

José Luis Gil: «No m'acomiadaré mai de 'La que se avecina'»

Abans d'acabar el rodatge, els germans Caballero van sorprendre tot l'equip amb un gran pastís de dos pisos per celebrar els 17 anys en aquests platós. D'aquests 17, 13 els van passar gravant 'La que se avecina'.

Tots estaven nostàlgics, però especialment l'actor José Luis Gil, que és l'únic dels actors que hi ha estat des del primer dia.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una imatge promocional de la nova temporada de 'La que se avecina' | Mediaset

«Històrics som tots... no m'acomiadaré mai de 'La que se avecina', sempre ocuparà un lloc molt important personal i professional. No vull acomiadar-me i, a més, no sé si ho he de fer encara», admetia l'actor, que continua recuperant-se de l'ictus que va patir al novembre.

D'altra banda, per a Loles León la seva feina a 'La que se avecina' fins a la temporada 12 ha estat «més curta» que la de Gil, però «molt intensa. Estic molt agraïda, ha estat un plaer poder retrobar-me amb els companys, sobretot Alberto i Laura Caballero, i descobrir la meva Yoli!», es referia a la Miren Ibarguren, la seva filla a la sèrie.

Ibarguren, embarassada del seu primer fill amb Alberto Caballero, no ha estat durant els 13 anys a 'La que se avecina'. «Han estat força menys, però només puc estar agraïda a tot l'equip per aquest temps, i a Loles, que és la millor!». Així deixava clar que han forjat una bonica amistat durant aquests anys.