Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

El 'Deluxe', imparable: Doble entrega aquest pròxim cap de setmana

Jorge Javier Vázquez presentarà les dues edicions del programa, juntament amb els seus col·laboradors habituals

El passat cap de setmana va ser complicat per a la programació de Telecinco. La neu i el fred van obligar a modificar els programes de la cadena, ja que els col·laboradors i presentadors no podien sortir de casa i, per aquest motiu, van haver de canviar els plans, adaptant-se solament amb els recursos amb què comptava. 'Socialité' va estar presentat per una reportera de l'espai, mentre que María Patiño connectava des de casa per donar la seva opinió dels diferents temes que es tractaven.

Després a la tarda, 'Viva la vida' també va protagonitzar una edició complexa, pel fet que Emma García va haver de tirar cap endavant l'espai en directe amb només dos col·laboradors al plató i la meteoròloga de la cadena, que com es trobava allà, es va sumar a l'equip per així donar cobertura en l'actualitat meteorològica.

Sense cap mena de dubte, l'espai més afectat va ser 'Sábado Deluxe' que va haver de cancel·lar la seva emissió per què cap dels seus protagonistes va poder arribar a les instal·lacions de 'Mediaset'. Davant d'això, Emma García va presentar una edició nocturna de 'Viva la vida', acompanyada dels dos col·laboradors i que ja l'havien acompanyat durant la tarda.

Després, el diumenge i, amb unes condicions una mica millors, Telecinco va anunciar per sorpresa que l'emissió del 'Deluxe' s'emetia, recuperant els continguts que tenien previstos per al dissabte. L'equip va voler fer creure que era en directe, però més de la meitat estava gravat i la prova era el mòbil de la Leticia Sabater que marcava les vuit del vespre, quan eren les dotze passades quan s'estava emetent.

Així tot, l'experiment va funcionar i segurament per aquest motiu la direcció de la cadena s'ha llançat a donar una nova oportunitat al programa de Jorge Javier Vázquez. Ahir, Telecinco anunciava que aquesta setmana s'emetrà el 'Deluxe' a la nit de dissabte, però també en la de diumenge. Una sorpresa que ha estat rebuda amb alegria per part dels espectadors.

L'inici d'any ha començat amb molts canvis en la programació de 'Mediaset', i potser per això s'han arriscat a provar noves tècniques en la seva graella, provant de doblegar l'emissió del 'Deluxe' en una nit on acostumen sempre a tenir els debats del 'reality' que s'estigui emetent.

Alhora, els espectadors estan ansiosos per l'estrena de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', ja que, des d'abans que acabés l'any, Telecinco està anunciant el 'reality' de l'amor, però no s'acaba de detallar la data i l'espera s'està fent eterna.

Sorprèn molt que la cadena estrella dels 'realities' estigui esperant tants dies a estrenar algun dels formats que més audiència els genera. Això es podria deure a la pressió que volen exercir sobre la competència, despistant-los i sense detallar quan es produirà el desembarcament del programa de Sandra Barneda.

'Socialité' també té la seva versió nocturna

La productora responsable de 'Sálvame' i 'Socialité' està d'enhorabona, a més de la doble entrega de 'Sábado Deluxe', cal sumar-li l'edició nocturna de 'Socialité' i que s'està emetent en algunes nits de Telecinco, fent de pont entre l'informatiu i el programa o sèrie que s'emeti al 'prime-time'.

Els buits d'aquesta setmana han estat omplerts amb capítols d'estrenes d'una nova sèrie, però es preveu que la pròxima setmana el programa de María Patiño pugui tornar a recuperar el seu espai i comptar amb aquesta edició 'Deluxe'. No obstant això, recordem que encara segueix sobre la taula la volta de 'La herencia envenenada', aquesta vegada tenint com a protagonista a la família de Rocío Jurado. Un format que ja hauria estat registrat, però que tot i això, encara no té data d'estrena.

Telecinco i 'Mediaset' també tenen sobre la taula les noves entregues de 'La última cena', un format que també tornaria després d'arrasar amb els seus dos lliuraments nadalencs i que van ser acceptades de bon grat per part de l'audiència.