YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paula Echevarría penja una foto amb la seva filla Daniella: clavada a Bustamante

Els seguidors de la 'influencer' comenten que Daniella s'assembla molt al seu pare

Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid
Paula Echevarría penja una foto amb la seva filla Daniella: clavada a Bustamante | GTRES

Paula Echevarría ja està en el seu sisè mes d'embaràs i, per tant, serà mare per segona vegada. En aquest cas, tindrà un nen junt amb la seva actual parella, el futbolista Miguel Torres, que està cuidant-la en tot moment. No obstant això, també té el suport de la seva filla gran, Daniella, de 12 anys.

La mare i la filla semblen estar molt unides. De fet, Paula Echevarría ha publicat una imatge a Instagram en què surt amb la seva filla. La fotografia crida molt l'atenció perquè es veu com la jove s'assembla molt al seu pare, David Bustamante.

La bonica relació de Paula i Daniella

Paula i Daniella sempre han tingut una bonica relació. Fins i tot, es podria dir que són amigues, ja que comparteixen moltes imatges a Instagram gaudint juntes del temps lliure. Doncs bé, aquesta relació s'ha reforçat des que Paula està embarassada.

Daniella està encantada amb tenir un germà i ho demostra cuidant a la seva mare en tot moment. És més, l'apassiona compartir temps i confidències amb ella, fins i tot amb el nadó que està a la panxa. 

Paula Echevarría ha volgut compartir una bonica fotografia amb tots els seus seguidors. En la fotografia apareix ella amb la seva filla, totes dues somrient i mostrant la seva felicitat. Una imatge que, entre altres coses, ha cridat l'atenció perquè Daniella s'assembla molt al seu pare, David Bustamante

Muntatge amb una foto de Paula Echevarría amb la seva filla
Els fans de Paula Echevarría manifesten que Daniella s'assembla molt al seu pare, David Bustamante | Instagram


Molts seguidors de l'actriu no han dubtat en destacar que Daniella s'assembla al seu pare: «S'assembla al seu gran pare, David. I afectuosa com tu» o «És igual que el seu pare».

Daniella i David Bustamante

Ara bé, els ulls de Daniella no els ha heretat del seu pare, perquè David els té marrons i ella verds. Tot i això, hi ha faccions que sí que recorden molt a les de l'artista. És més, fins i tot n'hi ha que destaquen que tenen un somriure molt similar.

Segurament David Bustamante està encantat amb la seva filla. L'apassiona passar temps amb ella, gaudeixen practicant esport, viatjant a Cantàbria i veient pel·lícules juntes. De fet, David Bustamante també publica fotografies a Instagram

Està clar que, a part de la seva parella Yana Olina, Daniella és el seu tresor més gran. Recordem l'escrit que va publicar Bustamante per felicitar-la: «Avui fa 12 anys que vaig descobrir el que significa el verb estimar... Miro enrere i m'emocionen els records. Tantes tardes al parc, tants ensurts i alegries, tants contes inventats per veure si t'adormies... Felicitats! A la meva persona preferida».

Com és Daniella?

Segons els seus pares, Daniella és una nena molt somrient i divertida, a la qual li encanta ballar. Una afició que haurà heretat del seu pare i que segurament la uneix a Yana Olina, ja que és ballarina professional.

A més, com a qualsevol noia de la seva edat, li encanten les tecnologies, especialment les xarxes socials. Per aquest motiu, com ha revelat 'Divinity', té un compte a Instagram, però és privat i els seus pares s'encarreguen de controlar-la.

Així mateix, no oblidem que també sent fascinació per la moda, la qual cosa haurà heretat de la seva mare, que s'ha convertit en una 'influencer'. 


Comentaris

envia el comentari