El pronòstic d'un vident pel 2021 de Mila Ximénez, malalta de càncer

La col·laboradora podria trobar l'amor fora d'Espanya

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Un vident pronostica el 2021 de Mila Ximénez | Twitter (@lecturas)

L'arribada d'un nou any sempre va bé per recuperar l'esperança i la il·lusió que es necessita, tot i les circumstàncies, per continuar endavant. Això és el que haurà pensat Mila Ximénez quan ha vist la predicció que li ha fet un vident per a aquest 2021 a la revista 'Diez Minutos'.

Un 2021 amb bones notícies

Aquest any serà un any favorable per als nascuts sota el signe de Bessons, com és el cas de Mila Ximénez. Començant pel fet més banal, però no menys important, l'amor provocarà en la col·laboradora molts canvis positius. Segons els entesos, els Bessons senten una especial predilecció pels estrangers, de manera que Mila podria trobar una nova il·lusió fora de les nostres fronteres.

Recordem que la seva filla Alba viu a Londres, serà ella l'encarregada de presentar-li el seu nou amor? Tanmateix, Mila pot comptar amb el suport dels seus amics, molt important per superar el càncer que pateix. Això sí, el seu cercle es redueix a «persones relacionades amb el món laboral i professional».

La família

La família és un dels pilars fonamentals en la vida de Mila Ximénez. Segons els astres, aquest 2021 portarà pau i tranquil·litat en l'àmbit familiar dels nascuts sota el signe de Bessons. Una bona notícia per a la col·laboradora, ja que és justament el que necessita per afrontar la seva malaltia.

Els nascuts sota aquest signe zodiacal es caracteritzen per ser molt familiars i romandre atents a qualsevol necessitat que pugui sorgir en el seu entorn. Però en aquesta ocasió, el nou any permetrà a Mila relaxar-se i deixar que sigui ella la que rebi tota l'atenció necessària.

En aquest sentit, Mila Ximénez ha mostrat a Instagram l'amor que sent per la seva família. La periodista ha volgut compartir amb els seus seguidors dues fotografies on recorda alguns dels millors moments viscuts amb els seus germans i els seus pares. Amb motiu de la Nit de Reis, Mila ha publicat una fotografia dels seus pares per donar-los les gràcies.

«Aquesta nit, com cada Nit de Reis, us trobo moltíssim a faltar. Gràcies per haver aconseguit que visquéssim amb màgia tants anys, els meus germans i jo desitjant que fos de dia. Us estimo!!!», ha escrit la col·laboradora de 'Sálvame'.

Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, Mila Ximénez no ha pogut sentir la proximitat dels seus germans. Si bé és cert que estan pendents del progrés de la seva malaltia, la col·laboradora troba molt a faltar poder-los abraçar, i així ho ha reconegut davant els seus 400.000 seguidors: «Us trobo tant a faltar!», ha escrit en un peu d'una fotografia.

La salut de Mila aquest 2021

Mila Ximénez està molt preocupada per la seva salut. El 2020 ha estat un any molt dur per a la col·laboradora i ella mateixa reconeix començar el nou any amb esperança i il·lusió. Segons sembla, el seu signe del zodíac indica que les coses milloraran, tot i que podria viure alguna baixada ocasional.

Mila gaudirà d'unes energies renovades que li donaran l'empenta necessària per poder superar la preocupació que li provoca la malaltia. Les claus per superar el càncer i triomfar són clares: positivitat i relacionar-se amb bona gent.


Comentaris

envia el comentari