Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera en un plató de televisió

El doble joc de Kiko Rivera ja no convenç: «Mentides i més mentides»

El DJ ha tornat a carregar contra la seva família i no deixa indiferent ningú

Kiko Rivera ha tornat a la càrrega contra la seva família després de perjurar que no tornaria a Telecinco. No obstant això, reconeixia el seu error a l'hora d'haver carregat contra la cadena que li dona per menjar, i pretenia rescabalar-se amb un nou 'Deluxe'.

I és que, en aquesta ocasió, la seva mare no ha estat l'única contra la qual ha desencadenat la seva ira. És més, confessava que havia perdonat a Isabel Pantoja la part econòmica i que l'única cosa que busca ara són explicacions.

Unes explicacions que la seva mare no està disposada a donar-li, ja que després d'aquell moment tan emotiu que van viure durant el retrobament a Cantora, segons les paraules del mateix DJ, «torna a sortir aquesta prepotència d'Isabel Pantoja».

Imatge de Kiko Rivera a Dissabte Deluxe el dia 13 de novembre de 2021
Kiko Rivera no es mossega la llengua a l'hora d'atacar la família | Telecinco

«Quan es mor la meva àvia, se'm parteix l'ànima. Tots els plans que tenia s'esfumen i em deixa una sensació de gran culpabilitat. Em sento una merda per haver passat el darrer any sense parlar amb la meva mare i per haver-me acomiadat així de la meva àvia», reconeixia a 'Sábado Deluxe'.

Kiko Rivera explica els motius pels quals no ha tornat a Cantora

Després de la mort de la seva àvia, Kiko prenia la decisió de reprendre el contacte amb la 'tonadillera' i fins i tot li permetia fer una trucada de vídeo amb les seves netes.

«Les nenes estaven com boges i la meva mare també», explicava. Tot i que, a l'hora de posar-se seriosos i asseure's per parlar, no van aconseguir arribar a cap acord.

Imatge de Kiko Rivera a Dissabte Deluxe el dia 13 de novembre de 2021
Kiko Rivera ha respost a les últimes polèmiques sorgides contra ell | Telecinco

D'altra banda, el DJ venia al 'Deluxe' més que disposat a posar al seu lloc tant la seva cosina Anabel Pantoja, amb qui segueix sense parlar-se i acusa de traïdora, com la seva germana Isa. Però, en certa manera, també intentava mostrar-se conciliador enmig de la batalla campal que s'ha desfermat dins del  mateix clan.

De fet, manifestava públicament la seva intenció de posar fi als problemes assegurant que «se'ns ha escapat de la mà a tots». I fins i tot es comprometia a reunir-se amb tots els implicats per parlar i arreglar els assumptes.

Però, tanmateix, és cert que ha deixat anar perles com: «La meva mare necessita un psicòleg». Una cosa que segurament farà molt de mal a la cantant, que no travessa pel seu millor moment després d'haver perdut la seva mare, Doña Ana.

El disgust d'Isabel Pantoja davant aquesta nova entrevista és tan gran que, segons el seu entorn més proper, hauria arribat a comentar que «la maldat no té límits». Així que, dona per perdut al seu fill?

Les mentides de Kiko Rivera queden al descobert

D'altra banda, Kiko Rivera desmentia que hagués recaigut a les addiccions o que la seva relació amb Irene Rosales travessés una crisi. Així mateix, el fill d'Isabel Pantoja donava explicacions sobre l'escàndol del seu casament, deixant clar que ell en cap moment ha arribat a enganyar la seva dona.

És més, ho atribuïa a un problema de papers que no es va presentar en el moment adequat. Tot i això, no tots semblen haver-se cregut les paraules de Rivera.

Foto de mare i fill
Kiko Rivera i Isabel Pantoja segueixen distanciats | Mediaset

Isabel Pantoja i Asraf Beno exploten contra Kiko Rivera

Després de les seves paraules, la seva família ha sortit per respondre i deixar en evidència les seves mentides. El primer, el seu cunyat, Asraf Beno, que s'ha cansat d'aguantar en silenci els atacs cap a la seva xicota.

Si bé fa unes setmanes era Chabelita la que concedia una entrevista devastadora al 'Deluxe', ara el seu germà se l'ha tornat. Per la seva banda, el col·laborador de 'Viva la vida', reconeixia estar molt dolgut amb Rivera: «Em produeix molt enuig, molta frustració, sobretot com anomena Kiko a Isa».

Isa Pantoja i Asraf Benó amb maletes a la mà en una andana tornant de viatge
Isa Pantoja i Asraf Beno estan molt molestos amb Kiko Rivera | GTRES

Sobretot, després de Kiko expliqués que la seva germana Chabelita li trucava plorant a la nit per problemes domèstics.

«Sempre, com diu ell, no ha estat. Va ser només aquesta vegada i dic una cosa, ell no va anar a recollir la seva germana a les tantes del matí, no va ser així. Que utilitzi això per fer mal a la seva germana i a mi», lamentava Asraf.

«Volia treure'm el dubte, em va dir que no havia dit res. Però ahir al 'Deluxe' va dir que tenim problemes domèstics. Igual que a ell no li agrada que es fiquin amb Irene Rosales, per què es fiquen amb mi?», explotava el noi d'Isa Pi.

A més, confessava que la jove «està frustrada, igual que jo, no s'ho creu. Li han molestat diverses coses, una d'elles que digui que ella es fa la víctima, però no és així. Ell mateix ha dit que feien servir paraules xenòfobes cap a ella, així que, pel que va dir ell, a la família se la tracta malament».

De moment, però, si alguna cosa podem donar per fet, és que a Cantora la llenya crema i ningú està disposat a apagar l'incendi que ja ha aconseguit arrasar amb tot el clan Pantoja.