Fotomuntatge de Raquel Moreno i Olga Moreno

Raquel, la germana d'Olga Moreno, desapareix

Raquel Moreno ha pres una decisió que canviarà la seva vida per sempre

 Raquel Moreno, germana d'Olga Moreno i excunyada d'Antonio David Flores, ha pres una de les decisions més importants de la seva vida. L'exguàrdia civil i l'empresària han decidit agafar camins separats, però Raquel continua tenint molt d'afecte a Antonio David. Segons expliquen, continuen tenint molt bona relació.

La malaguenya va ser l'encarregada d'organitzar la manifestació de suport al seu excunyat, ja que considera injust l'infern que està vivint. Més d'una vegada, la germana d'Olga s'ha enfrontat a Telecinco, concretament a cares com Carlota Corredera o Belén Esteban, i és força polèmica a les xarxes socials. Ara, però, ha decidit desaparèixer.

Raquel està al corrent de tots els negocis d'Antonio David i sap que ara es vol guanyar la vida a YouTube. Recordem que l'antic col·laborador de 'Sálvame' s'ha fet un canal en aquesta plataforma, on publica vídeos que superen les 100.000 reproduccions. Així doncs, la seva excunyada ha pensat que el millor era retirar-se de la batalla perquè ell guanyi popularitat.

Raquel Moreno va silenciar Rocío Carrasco

Carlota Corredera i la resta d'amics de Rocío Carrasco poden respirar tranquils, ja que la germana d'Olga ha desaparegut de Twitter. Rociíto assegura que el seu exmarit, Antonio David, l'ha maltractat físicament, verbalment i mediàticament. Moreno no confia en aquestes acusacions, i durant molt de temps ha liderat una campanya de desprestigi contra tots els que donen suport a Carrasco.

Foto d'Antonio David a la Marea Blava
Antonio David Flores triomfa a la concenració organitzada per Raquel Moreno | cedida

«Molt criticar el meu cunyat per les exclusives que ha donat, però tenen una senyora que ha viscut durant anys del seu ex. Sí, la senyora Belén Esteban», va declarar Raquel visiblement molesta.

Belén Esteban no es va quedar callada després de rebre aquests atacs. «No t'he de donar explicacions. A l'Antonio David li vaig trucar i li vaig dir el que pensava, i el mateix faré amb l'Olga», va respondre la princesa del poble.

Després d'aquest episodi, Rocío Carrasco va acotar el cap, ja que es va adonar que el millor era deixar respirar la família d'Olga.

Els seguidors de l'exguàrdia civil s'han mobilitzat per a demostrar que no confien en el testimoni de Rociíto. Raquel ha complert el seu objectiu, ja que va ser ella qui va convocar la concentració de suport a la família Flores. Ara, després de demostrar que la veu de Carrasco no és l'única que ha de ser escoltada, s'ha esborrat el compte de Twitter.

Raquel Moreno va desmuntar Telecinco: «Ja n'hi ha prou de vendre fum»

Raquel va utilitzar les xarxes socials per a posar de manifest el suposat infern que estava patint la seva família per culpa de Telecinco i de Rocío Carrasco. «Estem molt cansats de la repercussió mediàtica. També de les trucades telefòniques i de l'assetjament a què estan sotmesos els meus pares, perquè ells són anònims i grans», va declarar bastant alterada.

Més de 300 persones van acudir a la protesta que va organitzar Moreno per a recolzar el seu excunyat. Això ha demostrat que les seves paraules han fet efecte, així que ha arribat el moment que es retiri de la guerra. Segons les últimes informacions, s'ha tret el compte de Twitter i a partir d'ara intentarà tenir un perfil més discret.

Muntatge amb els dos personatges
Raquel seguirà donant suport a Antonio David tot i que s'hagi separat d'Olga | La Noticia Digital

La germana d'Olga Moreno va assegurar que els col·laboradors de 'Sálvame' estaven explicant mentides sobre la família Flores per a guanyar diners. «Ja n'hi ha prou de vendre fum», va escriure en una de les últimes publicacions que va fer a Twitter. No obstant això, passarà molt de temps fins que torni a carregar contra el programa, ja que prefereix celebrar la victòria en silenci.