Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos

Què li ha passat a Miguel Marcos? El marit de Belén Esteban reapareix molt desmillorat

Miguel Marcos està molt canviat físicament

Fa poc, Miguel Marcos va posar amb la seva dona, Belén Esteban, a l'entrada de la discoteca Kapital de Marid, on la col·laboradora va celebrar que feia 48 anys.

 

Una imatge que va aixecar molta expectació tenint en compte que no li agrada que li facin fotos.

De fet, Marcos no es va deixar fotografiar ni amb els convidats del casament amb Esteban. I és que, com ella sempre ha defensat, no és un personatge públic i vol que continuï sent així. Aquesta vegada, però, l'ocasió requeria una foto de tots dos.

Se l'ha pogut veure en públic molt poques vegades, així que quan està present en un acte públic, sempre genera molta expectació. Tanta, que el brutal canvi físic que va mostrar a la festa d'aniversari de Belén no ha passat desapercebut.

Miguel Marcos, molt canviat físicament

Així doncs, Miguel va accedir a posar amb la seva dona a l'entrada de la discoteca. Poc prolífic a ser fotografiat, va voler complaure la seva dona oferint un somriure molt discret.

Tothom sap que el conductor d'ambulàncies nio vol ser un personatge públic, però estar casat amb la princesa del poble comporta cert risc. D'aquí que la seva presència generés tant d'interès després de diversos anys sense veure'l.

Miguel és el major suport de Belén, tant en la vida professional com en la privada, i, tot i que no li agrada deixar-se veure en públic, no dubta a acompanyar-la en tot el que sigui necessari.

Miguel Marco i Belén Esteban somrients
Miguel Marcos mostra un canvi físic evident | GTRES

És justament aquesta animadversió que sent cap a la premsa el que fa que es deixi veure gaire. Per aquest motiu, quan ho fa, el seu físic sempre crida molt l'atenció. Aquests últims anys, ha fet una evolució sorprenent, i ja no és com el recordàvem.

Ja no està tan prim com quan va començar a sortir amb Belén, i ara sembla que ha guanyat una mica de pes. No està gras, però la cara sí que se li veu més inflada, cosa que ha cridat molt l'atenció.

Muntatge amb un abans i després de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban
Miguel Marcos abans i després | La Noticia Digital

Està clar que a Miguel Marcos li agrada molt menjar i que Belén el delecti amb els plats que cuina, que ja estan recollits en més d'un llibre de receptes. Recordem que la col·laboradora és molt bona cuinera.

Les xarxes socials, molt cruels amb Miguel Marcos

Belén gairebé mai comparteix fotos de Miguel a les xarxes socials. L'útima va ser una de tots dos al casament d'uns amics.

I el que més va cridar l'atenció al milió de seguidors que la col·laboradora va té a Instagram va ser l'aspecte de Miguel. A molts els va sorprendre el brutal canvi físic que mostrava a la instantània, i així ho van fer saber a la col·laboradora.

«Al teu Miguel li rebentarà la cara», publicava una fan. «Quina cara de pa, el Miguel», escrivia una altra. I és que ha guanyat pes, i això no ha passat desapercebut per a ningú.

«Està a punt d'explotar. Deu ser pels gaspatxos i salmorejos de la seva dona», «Fes règim, Miguel» o «El Miguel fa cara de pa de pagès de 2 kg» són altres comentaris que es poden llegir a la publicació.

És cert que el marit de Belén ha canviat molt. La imatge del tècnic d'ambulàncies que la va enamorar ja queda lluny. Ara, està més gras, però igual de feliç amb la seva dona.

I així ho van demostrar a la festa d'aniversari d'ella, on es van deixar portar per la passió. De fet, hores abans es van fer un petó molt apassionat a la porta de casa que va deixar la gent que hi havia present amb la boca oberta.