Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

El doctor de 'Sálvame', cansat de Jorge Javier: «No vull fer l'espectacle»

El doctor ha recalcat que només acudirà al programa per a parlar de salut

El doctor Sánchez Martos arribava a 'Sálvame' el mes de març passat amb la finalitat de comentar l'actualitat sobre el Coronavirus. Durant un temps, el programa presentador per Jorge Javier Vázquez, havia deixat a un costat el món del cor per a informar sobre la pandèmia i realitzar diversos programes especials per a donar consells sobre com protegir-se del Covid-19

Per a això no van dubtar a comptar amb la presència de diversos professionals entre els quals es trobava el doctor Sánchez Martos. El susdit era l'encarregat de donar resposta a les preguntes de l'audiència sota la secció 'Una preguntita al doctor'. Durant diversos minuts, Sánchez Martos es convertia en el protagonista del plató per a parlar sobre salut i sobre les noves notícies que s'anaven coneixent sobre el virus. 

No obstant això, i malgrat que Espanya ja ha deixat enrere el pic més alt de pandèmia, el doctor Sánchez Martos continua acudint al plató donat al seu gran èxit d'audiència. A poc a poc el doctor s'ha anat deixant anar davant de la pantalla i és habitual veure com aquest i Jorge Javier es realitzen tota classe de bromes, arribant fins i tot a formar part del xou. 

El doctor Sánchez Martos cansat de 'Sálvame' 

La veritat és que la confiança entre tots dos ha arribat a tal punt que fins i tot el de Badalona li ha proposat entrar a formar part de 'Les revetlles de 'Sálvame’’, una secció on els col·laboradors i celebrities es vesteixen de diferents artistes per a cantar les seves cançons i imitar-los al més pur estil ‘Tu cara me suena'. «L'equip d'aquest programa està obstinat que el doctor participi en les revetlles de ‘Sálvame’», sentenciava. 

El presentador obria així una enquesta perquè l'audiència votés si li agradaria, o no, veure al doctor ballant en el programa. Per si això fos poc, el de Badalona amenaçava amb retirar al doctor del programa i substituir-lo per Conchita Furtat en cas que es negués accedir a la proposta dels directors del programa. 

«Espera, jo també tinc dret a parlar, no? Jo vull continuar fent salut, que és per al que sóc aquí. No vull fer cap espectacle», sentenciava Sánchez Martos després de demanar-li a l'audiència que votés que no a l'enquesta perquè des del programa deixessin d'insistir sobre aquest assumpte.

A més, el doctor explicava una particular anècdota que deixava clara la mala relació que existeix actualment entre Antena 3Mediaset. «Quan va començar el tema de la pandèmia em van trucar de Telecinco, però també d’ ‘Espejo Público’durant un temps. Tot això es va acabar, el preu d'estar a ‘Sálvame’ va ser que em va dir un dia la cadena: 'Miri, si segueix vostè aTelecinco, no pot seguir a la nostra cadena'. Li vaig preguntar: 'I això?'. Em van respondre: 'Som incompatibles'», revelava el doctor.

Amb aquesta contundent resposta a Jorge Javier Vázquez, el doctor Sánchez Martos deixava clar que tan sols tenia intenció d'acudir a 'Sálvame' si parlava de temes relacionats amb salut i que en cap cas volia entrar a formar part de l'espectacle televisiu igual que els col·laboradors habituals del programa com poden ser María Patiño, Rafa Mora o Chelo García Cortés.

I és que participar en 'Sálvame' ha tingut un preu molt gran per al doctor, i aquest ja no està disposat a assumir més riscos, almenys de moment. I és que segurament han estat diversos els companys de professió que li han advertit a Sánchez Martos que vagi amb compte amb les seves participacions en el programa, ja que podrien veure danyada la seva reputació com a doctor.