El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

La història es repeteix: Kiko Matamoros no es talla i posa en evidència 'Sálvame'

El col·laborador ha hagut d'escoltar com els seus companys li deien de tot

'Sálvame' ha obert un nou meló. Una cosa que fins ara no havíem vist, però que sembla que allargarà durant setmanes. La direcció del programa ha decidit que l'equip de redacció parli sobre els col·laboradors del programa i expressin públicament les seves queixes sobre els tertulians que diàriament apareixen al programa.

La veritat és que l'equip que no es veu del programa acumulaven molts anys callant coses i, ara que els han donat l'oportunitat, han decidit aprofitar-ho per treure draps bruts del passat. Tot això va començar aquesta setmana quan Anabel Pantoja va decidir dir públicament que els redactors i els directors del programa eren uns inútils. Aquestes paraules no van agradar i el director del programa, David Valldeperas, li va parar els peus recordant-li que, a ell, ningú li parla així i que li demanaria que ella tampoc ho fes.

L'endemà, la col·laboradora no va anar a treballar, però dijous hi va tornar i va voler dirigir-se a tot l'equip de redactors, s'havien convertit en la diana de totes les seves crítiques. Després d'això, el programa va voler anar més enllà i va destapar totes les opinions de la redacció sobre els col·laboradors.

María Patiño va haver d'escoltar en primera persona com els redactors opinaven d'ella que era una malcarada i que, en dotze anys, ahir va ser el primer dia que els desitjava una bona tarda. Una relació nul·la que es va demostrar quan la col·laboradora no va ser capaç d'encertar ni tres dels noms dels redactors l'espai. No obstant això, Maria no va ser l'única i l'equip també va deixar en una situació delicada Chelo García Cortés, al·legant que ho va posar molt difícil quan va fer de reportera amb la seva secció 'Diario ché'.

La catalana no va ser l'última. Noelia, una de les redactores, va dir que Kiko Matamoros tampoc tenia molt bona premsa entre l'equip, ja que segons ells, el tertulià acostuma a queixar-se dels vídeos que munten i de la feina que fan ells als matins. A diferència de Maria i Chelo, que van haver de fer front a les crítiques en persona, Matamoros es va salvar en un primer moment per no ser al programa, però finalment s'hi va haver d'enfrontar.

El col·laborador va dir que li és absolutament igual què opinen d'ell els redactors del programa, al·legant que no pots viure pensant sempre en què pensen els altres de tu. No obstant això, sí que ha volgut matisar els atacs de l'equip, dient que potser en quinze anys, s'haurà queixat dues vegades de dos vídeos i no cada dia com va afirmar la portaveu de l'equip.

El polèmic col·laborador, ha assegurat que és mentida que no aporti res al programa i que no contribueixi amb la feina fora de càmeres. A més, ha dit que sempre que li han demanat ajuda o dades des de la redacció, ell ha col·laborat i els ha ajudat en tot el que ha pogut. No obstant això, Kiko s'ha mostrat molt segur de la seva versió i ha assegurat que no tenia cap problema a pujar a la redacció i aclarir tot el que fes falta amb els treballadors del programa.

Alhora, recordem que els redactors es van fondre en elogis cap a Mila Ximénez, Lydia Lozano i Miguel Frigenti, tres dels col·laboradors que consideren que millor els tracten i que més es preocupen per la feina que fan diàriament. L'equip també va tenir bones paraules per a Paz Padilla, que els va agrair les paraules en ple directe. Veurem si això acaba aquí o si hi ha nous episodis en els propers dies.