Ylenia Padilla asseguda en el seient del presentador al plató de 'Sálvame'

Ylenia Padilla reapareix a la ràdio i revela per què va desaparèixer de Telecinco

L'exconcursant de 'Gandia Shore' és una de les noves col·laboradores del programa d'EuropaFM 'Yu no te pierdas nada'

Durant un temps es podria veure Ylenia Padilla en una gran part de la graella de Mediaset, sent un dels personatges més carismàtics de la cadena. No obstant això, després d'un curt pas com a col·laboradora a 'Viva la vida', la de Benidorm decidia posar punt final a les seves aparicions a la televisió sense fer soroll i sense que el seu nom tornés a sortir per a res en cap programa de la cadena.

Mesos després de la seva última aparició, l'exconcursant de 'Gandia Shore' ha revelat els motius de la seva desaparició de Telecinco en el seu primer dia com a col·laboradora en el programa d'Europa FM 'Yu no te pierdas nada'. Acompanyada d'Ana Morgade i de Pantomima Full, la coneguda col·laboradora assegurava estar molt il·lusionada amb la seva nova vida i, fins i tot, es va animar a respondre a les preguntes que li havien fet a les xarxes socials.

Els motius de la desaparició d'Ylenia

Abans de començar la seva secció a 'Yu no te pierdas nada', Ylenia se sincerava amb els oients i els seus seguidors i revelava els motius pels quals portava des del passat mes de setembre sense aparèixer a la televisió. «Estic una mica apartada de la realitat, visc en el meu micromón perquè hi ha coses que em saturen i, a vegades, necessito 'resetejar'. No et puc dir moltes activitats que faci, perquè no en faig moltes», confessava.

Malgrat que porta desapareguda diversos mesos, la col·laboradora ha volgut deixar clar que «m'encanta treballar i fer coses noves, sobretot perquè les coses noves et fan aprendre». I és que cal no oblidar que malgrat no ser periodista, Ylenia ha aconseguit guanyar-se un lloc com a col·laboradora en programes de gran audiència com 'Sálvame' o 'Viva la vida'.

La complicada relació entre Ylenia i Mediaset

La veritat és que la desaparició sobtada de l'exconcursant de 'GH VIP' es podria deure a les dificultats que pateix aquesta per gestionar la fama. Cal recordar que han estat diverses les ocasions en què la protagonista ha abandonat la televisió després d'obtenir una gran popularitat. No obstant això, revista com 'Marca' asseguren que hi ha cert malestar entre la valenciana i la cadena de Paolo Vasile.

Segons sembla, diumenge passat, el compte de Mediaset a Twitter commemorava el Dia Internacional de la Llengua Materna. En ell, pujaven un vídeo en què l'exconcursant de 'GH VIP' es queixava de les cançons que la seva companya, Coman, cantava a la casa de Guadalix de la Sierra. «No sé què preteneu amb aquest tuit. Si voleu comencem a tirar-nos fortament... però us convé més el meu silenci», els recriminava Ylenia. La veritat és que, ara per ara, ja no hi ha rastre d'aquesta petita picabaralla a Twitter.

La relació entre la de Benidorm i la cadena de Paolo Vasile podria no estar travessant pel seu millor moment. I és que a Ylenia li costa mantenir-se en un plató de televisió, ja que com ha dit en diverses ocasions, no és capaç de fer front a les crítiques i al fet de considerar totes les seves disputes en televisió com a part de l'habitual xou de Mediaset .

Ara, Ylenia sembla voler donar-li el cop de porta definitiu a la petita pantalla i apostar per la ràdio. Caldrà esperar si la jove aconsegueix aguantar a 'Yu no te pierdas nada', un programa on l'humor i el bon rotllo són els principals protagonistes per entretenir a l'audiència.