El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ataca Makoke on fa més mal: «Tinc dues hores de gravacions»

El col·laborador de 'Sálvame' està cansat de ser el «dolent» de la història

Aquests últims dies, Kiko Matamoros ha estat notícia, no per la seva exparella Makoke, sinó perquè té plans de casament amb la seva xicota, Marta López Álamo. Tot i això, ara ha tornat a revifar un tema relacionat amb la que va ser la seva segona dona. Concretament, cansat de quedar sempre com el 'dolent' de la història de la separació, ha confessat una cosa que ha deixat a tothom sorprès.

Matamoros ha revelat que té dues hores de gravacions on pot mostrar la seva verdadera cara. Des de fa temps, Kiko Matamoros no manté cap mena de relació amb la filla que va tenir amb Makoke, Anita Matamoros. El fet que no li agradi la seva actual parella, en certa manera, és la causa d'aquest distanciament. Fins ara, la jove no havia volgut manifestar-se al respecte. I dèiem fins ara, perquè ha fet unes declaracions que, de manera indirecta, aborden la situació. És més, deixen entreveure que ella està a favor de la mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La jove ha expressat: «Tot el món té problemes a casa seva. Sinó és per una ximpleria, és per una cosa més greu. Una persona deixa de parlar amb els seus germans, un altre amb els seus tiets... sempre hi ha baralles a casa, a la família, però aquí tot es fa molt més gran. Sembla tot més greu. Es fa una pilota i tot el món es creu amb el dret d'opinar».

De la mateixa manera, ha dit que no donaria el seu punt de vista de les baralles que tenen els seus pares a televisió perquè no és el que vol. No obstant això, ha afegit: «Fa dos anys va morir una persona propera a mi. Va ser una tragèdia perquè era jove. El que em va dir el meu noi aquella nit em va quedar gravat i ho dic sempre: El més important és anar a dormir totes les nits de la teva vida amb la consciència tranquil·la. Per mi, aquesta és la felicitat».

D'altra banda, ha indicat: «Dormo tots els dies amb la consciència tranquil·la. El que passi, sé que no és culpa meva. I quan la meva culpa, ho soluciono. I no, actualment no. Jo dormo molt tranquil·la».

La reacció de Kiko Matamoros

Després d'escoltar aquestes declaracions de la seva filla Anita, Kiko no ha dubtat a respondre a les mateixes a 'Sálvame' i a mostrar-se visiblement enfadat. I és que ha manifestat que «evidentment m'està al·ludint, però no vull entrar en una guerra pública amb la meva filla. Això sí, tanta pau tinguis com descans deixis».

És més, no ha dubtat en afegir dirigint-se a ella: «No estic afectat, però si que vol marcar línies, per mi, de vegades, l'esperança és una màquina de frustració i de dolor. Si tant clar ho tens, és bo saber-ho. A una altra cosa que la vida dona per molt». De la mateixa manera, ha deixat clar que és «absolutament innecessari el que ha fet i el que ha dit. Sempre estan que es respecti a la meva filla perquè ella mai parla i per una vegada que ho fa, em dona una bufetada. No faré més el ximple».

L'atac de Makoke

En aquest moment, Rafa Mora ha exposat que el que havia de fer Makoke era no deixar de malmetre en la relació entre pare i filla. Kiko Hernández ha dit que, segons sembla, la malaguenya no interfereix en això, però ràpidament ha estat rebatut per Kiko Matamoros. «La mare no s'hi fica? Si ho ha fet públic...», ha dit.

Carlota Corredera ha preguntat al col·laborador si la reconciliació amb la seva filla Anita implicaria segellar la pau amb Makoke. Al respecte, ell ha estat molt contundent: «No firmaré res amb aquesta senyora. Les agressions són públiques i privades. Si jo no he explicat ni he parlat gairebé res, però potser un dia m'animo i ho explico tot».

En aquest punt, sobre Anita Matamoros ha dit: «Jo no sé si la meva filla coneix tota la realitat de la relació entre la mare i jo. I jo crec que va sent hora que la conegui. Intentaria obrir-li els ulls sense necessitat d'entrar en determinats detalls, però com la del seu germà també. Tinc moltes coses per explicar-li».

També ha afegit que amb el que li explicaria «sabria d'on venen determinades influències i informació això com a qui ha de creure». I és que el col·laborador està cansat de quedar sempre com el dolent en la història amb la seva segona exdona.

Què té contra Makoke?

Per finalitzar, ha disparat contra Makoke. En aquest sentit, ha exposat que estarà atent al que digui al respecte la seva ex aquest cap de setmana a 'Viva la vida'. Així, ha dit: «Ella ja sap el que hi ha i no descarto que, sense necessitat que ella obri la boca, l'obro jo. No tinc un as sota la màniga, tinc una col·lecció d'asos».

A més, ha afegit: «Només puc explicar que tinc dues hores de gravacions d'àudio de Makoke i del seu fill parlant amb un tercer. SInó ho sap, ara sí (...) Podrien estar retratant-se i, sens dubte, ni intel·lectualment ni judicialment queden molt bé». També ha deixat clar que «quan vulgui ho puc treure».

Finalment, ha indicat que aquestes gravacions no es poden portar davant la justícia perquè no hi ha autorització judicial per fer-les, però «sí que tinc un testimoni que podria anar davant un tribunal». Per últim, ha indicat que aquelles són de fa un mes i que està disposat a mostrar-les en el moment que se li doni permís.