Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)

Kiko Matamoros, al límit: La seva xicota hauria estat amb un col·laborador

La 'bomba' ha saltat en un moment on el concursant pensava que no estava sent gravat

Les millors notícies apareixen quan no es volen donar. Per a mostra d'això és el que ha ocorregut aquesta tarda dins de la casa de 'Solos', el format digital de Mediaset que s'emet solament per als usuaris abonats a Mitele plus, la plataforma de pagament de Telecinco. En aquests moments es troben concursant Marta Peñate i Noel Bayarri, una parella que en principi no tenen res en comú, però que la cadena va decidir unir-los per a veure com portaven la convivència

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La fusió ha funcionat i encara que no ha passat res entre ells, hem pogut veure com la connexió ha estat total, donant pas a confidències que aquesta mateixa tarda han acabat arribant al seu punt fort, quan Noel ha decidit deixar anar una bomba, creient que ningú els estava escoltant. Mentre el jove prenia el sol i Marta organitzava les seves coses, aquest ha confessat que ha estat amb algú molt pròxim a Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame'.

El vincle que uneix a Kiko Matamoros i Noel Bayarri

Peñate ha cregut en un primer moment que s'estava referint a Laura Matamoros, filla del col·laborador, però no. La informació ha anat molt més enllà. Bayarri ha contat que en el passat va estar amb Marta López Álamo, l'actual parella del tertulià i amb la qual té pensat passar per l'altar quan tota aquesta situació pandèmica acabi.

L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha explicat que aquest idil·li va ocórrer fa uns quants anys a Granada, deixant clar que és alguna cosa del passat i que ja pràcticament no s'acordava. Desconeixem si la model acabarà confirmant aquest idil·li o si potser el té ja oblidat. No obstant això, no hem pogut conèixer moltes més dades d'aquest romanç. No sabem si va durar molt de temps o si va ser una relació que es va mantenir en el temps.

De moment, Matamoros encara no s'ha pronunciat sobre aquesta dada que podria convertir-se en tot un tema d'actualitat. Si ens referim a Noel, aquest no té en l'actualitat parella i continua estant solter, almenys de cara als seus seguidors de les xarxes socials, en les quals mai es mostra en actitud afectuosa amb cap noia especialment.

La veritat és que encara que en un primer principi ningú confiava en la relació de Kiko Matamoros amb Marta López, amb el temps han pogut demostrar que estan més units que mai i que el seu va cap endavant a passos engegantits.