Muntatge fotogràfic de Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez

El document que enfonsa el matrimoni de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo intenta evitar la publicació d'un presumpte delicte

El passat sempre torna i de vegades no sempre ajuda. D'això en poden donar fe tant Cristiano Ronaldo com la seva dona, Georgina Rodríguez .

L'esportista encara no ha aconseguit tancar un episodi de la seva vida que va passar el 2009 i que encara avui el segueix esquitxant. Es tracta de la presumpta implicació en un cas d'agressió sexual a una model a Las Vegas. Sembla que encara queda molt per esbrinar.

Cristiano i Georgina en un acte públic.
Cristiano i Georgina en un acte públic. | GTRES

Cristiano intenta evitar la publicació de certs documents que podrien afectar la seva imatge. La notícia es va conèixer el 2017 després que la publiqués el diari alemany 'Der Spiegel'.

A més de fer ressò d'aquesta presumpta agressió, també van revelar que el jugador del Manchester va intentar arribar a un acord amb la víctima. Tot apunta que hi va haver una entesa entre les dues parts perquè no hi hagués denúncia i haguessin d'acudir a la justícia.

La parella de Georgina sempre ha proclamat la seva innocència, però va haver de suportar com l'atacaven per altres fronts. La presumpta víctima el va arribar a demandar per la via civil, acusant-lo de pressions per assolir un acord econòmic.

La suposada model va arribar a reclamar el dolor i patiment d'aquell procés per una quantitat propera als 77 milions de dòlars. La parella està fent tot el possible per evitar els tribunals, però sobretot perquè la imatge de Cristiano Ronaldo no es vegi malmesa.

En qualsevol cas, aquest problema judicial no ha aconseguit entelar el bon moment que Georgina Rodríguez i l'astre portuguès estant vivint. Fa una mica més d'un mes anunciaven que tornarien a ser pares, aquesta ocasió de bessons.

Un gran canvi a la seva vida

Mostraven a les xarxes socials l'alegria per rebre dos nous membres a la família. «Els nostres cors són plens d'amor, tenim moltes ganes de conèixer-los», escrivia el jugador al seu perfil d'Instagram.

La influencer ja es troba en el cinquè mes d'embaràs i sempre que pot tracta de presumir dels seus. Juntament amb el jugador del Manchester United ha creat una família nombrosa. El 2017 va arribar al món Alana Martina, als quals se sumarien més tard els bessons Mateo i Eva.

Primer pla de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez tornarà a ser mare en qüestió de mesos. | GTRES

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo, implicats amb la família

En qüestió de mesos naixeran dos nadons més, que encara no tenen nom i que s'uniran també al més gran de tots. Al fill de Cristiano que va tenir una parella, de la qual se'n desconeix la identitat.

Si tot va amb normalitat, naixeran a la primavera. Georgina complirà el seu desig de tornar a ser mare.

Fa una mica més d'un any ja havia explicat que el seu «desig de maternitat és més fort que res. Espero tenir més fills», cosa que ben aviat aconseguirà.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez
La parella continua enamorada com el primer dia. | GTRES

Mentrestant, la parella ja prepara el Nadal a Manchester. Fa uns dies compartien la decoració de casa amb els seus seguidors de les xarxes socials. Llums, arbres, garlandes, colors platejats i tota mena d'ornaments típics d'aquestes dates.

Seran les primeres festes nadalenques que passaran junts a Anglaterra, ja que les últimes van ser a Torí. Tenen clar que les seves vides giren al voltant de la família.

Sempre que és possible intenten reunir tots els membres del clan per estar junts. Durant l'última vetllada vam poder veure el futbolista i la influencer amb els seus quatre nens. Ell no va dubtar a compartir aquell moment amb el missatge: «Els meus amors..., agraït».

Segur que brindaran per un nou any carregat d'il·lusions i de bones notícies, on les batalles judicials caiguin en l'oblit.