Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

«Em va dir que me n'havia d'anar»: Pànic a casa d'Ortega Cano

Inesperada reacció d'Ortega Cano després de l'emissió del tràiler de 'El último viaje de Rocío'

José Ortega Cano té molta por del que passarà la setmana que ve. I és que ahir a la tarda, una bomba de proporcions gegantines va caure sobre el clan Mohedano i Ortega. 'Sálvame' ha tret el tràiler de l'homenatge que brindarà a Rocío Jurado, 'El último viaje de Rocío', dimarts que ve.

Aquest homenatge imprevist serà la millor prèvia de la segona part de la docusèrie de la seva filla, Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío', que és gairebé segur que s'emetrà a principis del 2022 a Telecinco.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Ortega Cano tem pel que es pugui revelar a l'homenatge de Telecinco a Rocío Jurado | cedida

David Valldeperas, el director del programa, ahir va anunciar a so de bombo i platerets un especial per a dimarts que ve, 14 de desembre, que revelarà quina és l'herència oculta de 'la més gran'. Al cap de pocs minuts de produir-se aquesta bomba sobre Rocío Jurado, les reaccions van començar a arribar des del plató de 'Ya son las ocho'.

José Ortega Cano, el que va ser marit de Rocío Jurado, ha estat dels primers a reaccionar davant l'anunci d'aquest programa especial sobre la chipionera. I ho ha fet a través de la veterana col·laboradora Beatriz Cortázar.

Primera reacció d'Ortega Cano després de la bomba sobre Rocío Jurado

«Diu que no té ni idea del que hi ha en aquests contenidors i assegura que quan va passar, estava commocionat per la mort de Rocío». I és que Cortázar es va posar en contacte amb Ortega pocs minuts després d'emetre's el tràiler de l'homenatge a la Jurado.

Ortega Cano i Rocío Jurado
Ortega Cano assegur que no es va endur res de la casa on vivia amb Rocío Jurado | cedida

«Me'n vaig anar de la casa de La Moraleja el dia que la Rocío Carrasco em va dir que me n'havia d'anar. Vaig demanar una furgoneta a un amic, vaig agafar la roba de l'armari a grapats i els meus fills i me'n vaig anar a La Yerbabuena», ha sentenciat José.

Una reacció que deixa tothom descol·locat, ja que tot i que el torero diu que no es va emportar res, sí que va viure amb ella fins que va morir.

«No em vaig emportar res d'aquella casa. Tenia el cap en un altre lloc. Estava commocionat», ha assegurat el destre.

Dimarts, 14 de desembre, sortiran a la llum els documents que tanta por fan a Ortega Cano

L'herència de Rocío Jurado veurà la llum dimarts que ve, 14 de desembre, en un especial amb Rocío Carrasco que s'emetrà entre les 16.00 i les 20.00. Per fi podrem veure els records més personals de la gaditana, i l'expectació és total davant aquest esdeveniment, que trencarà els audímetres de televisió.

Uns records que provocaran cert vertigen a Ortega Cano i a la resta del clan, amb qui Carrasco no té relació. Des de fa anys, la fractura entre la filla de la cupletista i gran part de la família, sobretot la mediàtica, és gairebé definitiva.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
Telecinco farà un programa especial sobre l'herència de Rocío Jurado | GTRES

Veurem si el que revela Rocío a la segona part de la docusèrie deixa algun retratat. Són centenars de documents els que hi ha desats en aquests divuit contenidors, que estan en un lloc segur des que va morir 'la més gran'.

Sens dubte, el que passarà les properes setmanes marcarà un abans i un després a la vida d'aquesta família tan mediàtica. Els últims anys no han parat de llançar-se ganivets els uns als altres, i la setmana que ve, la guerra podria empitjorar.