Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera

La bomba que amagava Rocío Jurado: Descobert el secret que va deixar quan va morir

Rocío Jurado no va explicar a ningú que posseïa una valuosa fortuna

 Rocío Jurado va ser una de les cantants més poderoses de la seva època i la seva dilatada trajectòria la va convertir en un mite dins del món rosa.

 

Tenia molt bona relació amb els experts en crònica social, per això molts dels seus secrets segueixen desats amb clau. El problema és que la seva filla gran, Rocío Carrasco, ha fet un pas endavant i ja no hi ha marxa enrere.

Rocío Carrasco va protagonitzar un documental a Telecinco, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', en què va narrar amb tota mena de detalls el seu infern personal. Aquest projecte va ressuscitar Rocío Jurado, popularment coneguda com 'la més gran', i tothom vol saber-ne més. I recentment, el programa 'Sálvame' ha complert els desitjos de l'audiència i ha revelat una cosa que fins ara havia estat oculta.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rociíto s'ha convertit en una estrella televisiva | GTRES

David Valldeperas, director de l'espai, ha dut a terme una investigació el resultat de la qual ha deixat sense alè els espectadors de Telecinco. Han descobert que la cantant va deixar una herència que ningú no coneixia: divuit contenidors que amaguen possessions molt valuoses. Segons han explicat, ni la mateixa Rociíto, hereva universal de la Jurado, sabia que existia.

El mateix Valldeperas ha promès que el programa revelarà què és exactament l'herència secreta de l'artista. Han preparat un documental especial que s'emetrà aquest dimarts, 14 de desembre, que recuperarà la memòria de Rocío Jurado i deixarà sense respiració tots els seus familiars, que desconeixien l'existència d'aquesta fortuna.

«Veurem com aquests divuit contenidors surten del magatzem i es traslladen a un altre lloc. Veurem el trasllat amb helicòpter, amb punts de directe on segurament hi haurà molta gent. Explicarem quin serà el recorregut perquè qui vulgui s'hi pugui acostar», declara el responsable de 'Sálvame'.

Rocío Jurado desconfiava de la família

Rocío Carrasco, nova reina del feminisme, fa molt de temps que no té relació amb els Mohedano, els germans de la seva mare. Molts periodistes l'han criticat per aquesta actitud, tot i que la situació està a punt de fer un gir de 180 graus. Rociíto té al seu poder un diari secret en què 'la més gran' escrivia reflexions sobre certes persones.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
José Ortega Cano i Rocío Jurado van tenir molts problemes | cedida

Segons ha sortit publicat, la cantant no tenia en bona consideració alguns dels seus germans i fins i tot desconfiava de José Ortega Cano, el seu marit. Un periodista molt conegut assegura que Rocío li va encarregar que investigués el torero perquè aquest tenia un comportament estrany. Tot fa pensar que la Jurado se'n va anar del món amagant informació molt rellevant.

La investigació que ha dut a terme 'Sálvame' marcarà un abans i un després a la premsa del cor. És possible que la cupletista no expliqués a ningú què era la seva herència secreta perquè desconfiava de molta gent. Ara només cal esbrinar per què tampoc no compartir aquests béns amb Rociíto, la seva filla i hereva universal.

L'herència de Rocío Jurado va separar els Mohedano

El patrimoni de la Jurado era absolutament envejable: diners, joies, vestits, mansions i cançons que passaran a la història. Això era el que tothom coneixia, però ara han descobert que hi havia molt més. És possible que aquesta troballa torni a generar una guerra dins del clan Mohedano.

Rocío Carrasco es va separar de la seva família quan va morir la seva mare, i molts periodistes pensen que tot ve del mateix problema. Estan convençuts que la fortuna que va deixar la cantant va fer que el clan es distanciés, ja que tots volien part del botí. Segons expliquen, 'la més gran' era molt generosa, tot que alguns membres de la seva família no van sortir ben parats.