Karra Elejalde

Karra Elejalde, l'actor que va tenir la seva filla Ainara amb una coneguda actriu

Karra Elejalde ha trobat en la seva filla el motor de la seva vida

Karra Elejalde, de 61 anys, és un dels actors espanyols més estimats pel públic, arran, sobretot, del seu paper a les pel·lícules 'Ocho apellidos vascos' (2014) i 'Ocho apellidos catalanes' (2015). Ha tingut una llarga trajectòria professional, iniciada al cinema amb 'A los cuatro vientos' (1984) i sempre lligada a la comèdia, i els seus nombrosos premis, com dos Goya. Tot i això, se sap ben poc de la seva vida personal, que manté allunyada del focus mediàtic.

Karra Elejalde
Karra Elejalde va tenir una filla amb Silvia Bel | Cedida

 

Karra Elejalde té una filla

Encara que Karra sigui un actor molt popular, poc se'n coneix a nivell personal. No es parla als mitjans de les seves relacions sentimentals ni de la seva família, ja que ell s'encarrega que les càmeres i la premsa se centrin única i exclusivament a la seva faceta professional. Dels pocs detalls que tenim de la seva vida privada és que va mantenir una relació durant anys amb la catalana Silvia Bel.

Aquesta, que comparteix la seva mateixa professió, és coneguda per la seva interpretació a 'El cor de la ciutat' o per les seves interpretacions a l'àmbit teatral. Junts, van treballar a la comèdia 'Año Mariano' l'any 2000, i va ser tal l'amor que van sentir que es van animar a tenir una filla, Ainara.

Ainara, el pilar fonamental de la vida de Karra Elejalde

Des que va tenir la seva filla, Elejalde va convertir la petita en un dels motors de la seva vida. Encara que l'ha mantingut allunyada de les càmeres, alguna vegada se l'ha pogut veure, com ara en la celebració dels dotzens Premis Gaudí o una gala dels Goya, en què li va dedicar el premi que va guanyar.

Karra Elejalde i la seva filla
Karra Elejalde té a Ainara la persona més important de la seva vida | Cedida

 
La relació sentimental entre Karra Elejalde i Sílvia Bel va acabar fa molts anys, però mantenen una gran amistat. De la seva filla no se'n sap pràcticament res més enllpa del fet, que queda palès a les seves xarxes socials, que li agrada viatjar, compartir temps amb els amics i l'art. Així mateix, al seu Instagram ha pujat algunes fotografies amb els seus pares, deixant clar que són essencials a la seva vida.
 

Karra és l'actor de moda

L'intèrpret basc és un dels actors espanyols de moda. És l'actor del moment perquè és l'encarregat de protagonitzar un dels anuncis més esperats de les festes nadalenques, el de Campofrío. Enguany, porta per títol 'Acollonits' i es presenta amb un objectiu, «superar les teves pors i viure cada dia com només nosaltres ho sabem fer». 

Karra Elejalde a l'anunci nadalenc de Campofrío
Karra Elejalde protagonitza l'anunci nadalenc de Campofrío | Cedida

El basc es presenta com un ciutadà acovardit per la pandèmia, la tecnologia, l'amor, els diners o el preu de l'electricitat. Temors que el fan tenir una vida discreta i antisocial. Però arriba un moment en què, en veure la lluita dels que han patit les conseqüències del volcà de La Palma, decideix deixar d'estar espantat. Candela Peña, Belén Cuesta o Edu Soto són alguns dels famosos que apareixen amb ell en aquest espot emotiu que no està passant desapercebut.