Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano, commocionat amb l'últim moviment de Rocío Carrasco

La filla de 'més gran' pensa treure a la llum les pertinences secretes de la seva mare

La família Mohedano comença a tremolar davant la imminent estrena de la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. Tanmateix, abans tindrem un petit aperitiu com a homenatge a Rocío Jurado, tal com han anunciat a so de bombo i platerets a 'Sálvame'. Així ho han fet: «En aquesta pantalla gegant d'última generació es projectarà un tràiler. És una història que fa 15 anys que està guardada», han comentat.

Aquesta informació, tal com advertien a l'espai televisiu, «ha arribat a la cúpula del programa i ha generat nerviosisme i inquietud, no deixarà ningú indiferent». Segons els qui en tenen informació, «veurem les pertinences de Rocío Jurado i explicarem per on passarà aquest recorregut perquè qui vulgui acostar-s'hi». És la història, diuen, «d'una reina», de qui sembla que traslladaran les pertinences amb helicòpter.
Ortega Cano i Rocío Jurado
José Antonio Ortega Cano i Rocío Jurado | Cedida

La notícia ha generat un impacte considerable, especialment als familiars de la difunta. Tant és així que Ortega Cano  i Rosa Benito ja s'han pronunciat.

El clan dels Mohedano reacciona al nou cop de Rocío Carrasco

'Ya son las ocho' ha pogut contactar amb el torero, que s'ha mostrat dolgut amb la notícia. Assegura que no sap què hi ha en els contenidors que transporten les pertinences de Jurado. Amb aquest pretext, Ortega Cano ha recordat la commoció d'haver de deixar la casa de La Moraleja, cosa que explica que va fer quan li ho va dir Rocío Carrasco. El torero ha explicat que va demanar una furgoneta a la colla d'amics, «vaig agafar la roba de l'armari a grapats, els meus fills i me'n vaig anar a La Yerbabuena».

 
Encara que Ortega ha deixat clar que no es va emportar res de la casa de Rocío Jurado, sí que hi va viure amb la seva dona fins al final. Explica que «no em vaig emportar res d'aquella casa, jo tenia el cap en una altra cosa. Estava commocionat».

Per la seva banda, Rosa Benito s'ha emocionat en tornar a escoltar la veu de qui va ser la seva cunyada. Està orgullosa de «sentir-la dir que el que més li agrada és cantar i que ho seguiria fent fins que es faci gran». A més, l'ex d'Amador Mohedano ha incidit que l'únic que vol és que «el nom de Rocío Jurado quedi net; és l'únic que ella ha fet a la seva vida: no jutjar ningú ni res i lluitar per la seva carrera i deixar un llegat a la música».

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco prepara la segona part de la seva docusèrie | GTRES

Encara que Rosa Benito també ha aprofitat per llançar alguna advertència a la seva neboda, que assegurava que no estava al cas de l'existència d'aquest dipòsit. Així, Benito ha recordat que l'hereva de la Jurado «sí que ha de saber o almenys s'ha d'haver preocupat del que hi ha. Va desmantellar una casa amb més de 40 anys d'història i ella no llençava res», ha remarcat.

Benito ha conclòs que «la casa va haver de ser buidada per vendre-la, i per tant, la meva neboda Rocío sí que ha de saber què hi havia». Tot i això, ha tret ferro a l'assumpte assegurant que dubta que entre les pertinences de Jurado hi hagi documents compromesos.