Primer pla de Rocío Carrasco mirant cap a un costat

Rocío Carrasco, contra les cordes: la seva pitjor enemiga podria guanyar-li la partida

L'exdona de Pedro Carrasco està més que disposada a passar comptes

La batalla que Rocío Carrasco manté contra Raquel Mosquera ve de lluny. La perruquera ha anat fins a quatre ocasions als platós de televisió per parlar de la relació del seu marit difunt, Pedro Carrasco, amb la seva filla.

I tantes vegades com Mosquera ha parlat de la relació entre pare i filla a la televisió, Rocío ha pres la vida judicial. Així, Carrasco ha interposat un total de quatre demandes per intromissió en el seu Dret a l'Honor i la intimitat. La mateixa Raquel Mosquera admetia que té diversos judicis pendents amb Carrasco. El primer, de fet, el va guanyar, encara que va ser recorregut per Carrasco i està en procés d'espera.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rocío Carrasco ha atacat la que fos dona del seu pare | GTRES

Aquestes demandes podrien quedar desestimades després del retorn de la fillastra de Mosquera a la vida pública. Rociíto ha argumentat en més d'una ocasió que ella era una persona anònima, per la qual cosa no se'n podia parlar. Tot i això, després de l'emissió de la seva docusèrie i la seva tornada a la televisió, ja ha deixat de ser-ho, un fet que beneficiaria Mosquera.

El dur enfrontament entre Raquel Mosquera i Rocío Carrasco

La perruquera ha hagut d'aguantar que Carrasco hagi carregat contra ella durant la primera part de la seva docusèrie, cosa que la portava fins i tot li va provocar un brot de la seva malaltia, una depressió crònica greu. La mateixa Mosquera va afirmar que no en sap la causa específica, perquè els metges «entenen que és un cúmul d'episodis els que m'hi han portat».

Per la seva banda, la filla de Rocío Jurado carregava amb duresa contra la dona del seu pare, a qui acusava de mentir sistemàticament. Raquel, per la seva banda, va arribar a acusar Rociíto d'haver provocat l'infart que va patir el seu pare, ja que, segons el seu testimoni, pare i filla van tenir una forta discussió just abans de morir.

Tant és així, que en paraules de Mosquera, Pedro Carrasco va arribar a titllar Carrasco de «filla de puta» a qui no volia tornar a veure mai més. A més, totes dues van tenir un fort enfrontament per culpa dels béns heretats del boxejador, sobretot, per un rellotge que suposadament Carrasco hauria tret a la perruquera. Així, Mosquera acusava Rocío d'«interessada» i «materialista».

Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar 'Mosquera' a Madrid.
Raquel Mosquera insisteix a defensar la memòria de Pedro Carrasco | GTRES

Carrasco, però, esgrimia que «qui em coneix sap perfectament que no sóc una persona interessada ni materialista», i insistia que volia el rellotge perquè sempre el portava el seu pare, no pas per res més. «Si hagués estat d'una altra marca també l'hagués volgut», deia, mentre que, amb rotunditat, assegurava que el seu pare «no hauria permès mai a Raquel Mosquera parlar en platós com ho ha fet». Per a Carrasco, i així ho va afirmar, la vídua del seu pare no existeix.
 

En la tornada a la televisió de Mosquera, la nova col·laboradora de 'Viva la vida' va contradir la versió de Rocío assegurant que, al contrari, ella intentava guardar les coses bones al seu cor. «Per mi, han existit moments bons, perquè de totes les persones que han passat per la meva vida em quedo amb les coses bones. Sóc sentimental, sóc sensible i m'afecta», explicava Mosquera.

A més, es va defensar assegurant mai hi va haver cap mena de malentès amb Carrasco, però que quan «va deixar d'existir per a Pedro, per a mi també». «No m'esperava el que pogués dir o deixés de dir. Hi va haver un moment en què vaig deixar de veure-la», manifestava Mosquera. Hi va haver un punt, però, que «ja no podia més amb totes les coses que es deien, amb les mentides, i em va sortir de l'ànima escriure allò que vaig escriure, i ho tornaria a fer», concloïa.