Julia Janeiro amb biquini posant a càmera

Julia Janeiro no perd el temps: italià i futbolista, la seva nova parella

La filla de Jesulín i Campanario ja ha trobat un nou noi per curar les seves penes d'amor

Julia Janeiro ha demostrat que no pensa deixar-se vèncer per les penes d'amor. Així és, ja que la jove ho ha passat molt malament durant aquests últims mesos amb el drama d'assetjament que ha viscut amb el seu ex, Brayan Mejía.

Segons sembla, la filla de Jesulín i Campanario fa temps que estava sent assetjada pel futbolista, cosa que l'hauria portat fins i tot a interposar una ordre d'allunyament en contra.

És més, Mejía hauria arribat fins al punt d'amenaçar la família de la seva ex, i seria capaç d'explicar-ho tot a la televisió. «L'ha assetjat durant mesos. Julia defineix la seva relació com un autèntic infern», afirmen fonts properes.

Imatge de Julia Janeiro acompanyada de la seva exparella Brayan Mejía
Fa mesos Bryan Mejía trencava la seva relació amb Julia Janeiro | GTRES

«Hi ha detalls que posen els pèls de punta. Una situació molt delicada», informaven. De fet, asseguren que «Mejía faria tot el possible per provocar aquestes topades amb ella, encara que té xicota».

Motiu pel qual «Julia ho ha posat tot en mans dels advocats i està judicialitzat». És més, fins i tot haurien tingut una forta topada que acabava amb la jove i la seva nova parella, Álex Balboa, a Urgències.

«Ells coincideixen en una discoteca. I quan es troben, hi ha un intercanvi de paraules i una baralla. L'actual xicot espera que surti la jove», explicaven des de 'Sálvame'.

«Hi ha un forcejament, Julia intenta evitar que Álex Balboa s'enfronti amb el seu ex, i ella acaba a terra. Tindria no només la ferida del braç, sinó també un cop al cap, cosa que la porta a acudir a l'hospital», confessaven els col·laboradors de Telecinco.

Pla general de Brayan Mejía, exparella de Julia Janeiro, caminant pel carrer amb mascareta
Brayan Mejía és un futbolista conegut | GTRES

«La traiem de l'esquema que pugui ser una nena problemàtica o es fiqui en baralles no, no, tot al contrari. Juls és una nena que està passant per un procés molt complicat a la seva vida, però no perquè ho estigui buscant, li ha vingut a ella», prosseguien.

No obstant això, hi ha gent que desmenteix completament aquesta versió i una amiga molt propera a Brayan Mejía n'ha explicat una de molt diferent: «Ha passat tot el contrari perquè la que està obsessionada és ella».

Segons Telecinco, el futbolista «està assetjant» la seva exparella, però la història sembla ser just al revés. «És ella qui el busca», confirma l'entorn de Mejía. Tot i que el jove no es vol pronunciar perquè té por que la seva carrera esportiva es vegi afectada si participa en la premsa del cor.

No obstant això, encara es manté la teoria que és bo que s'hagi filtrat la notícia perquè la jove «estarà més segura sabent que tothom coneix el seu problema».

Julia Janeiro ja té una nova il·lusió

I just quan pensàvem que Julia ja havia refet la seva vida amb la seva nova parella, Álex Balboa, un altre futbolista, sembla que en aquesta ocasió tampoc ha acabat de consolidar-se.

Imatge de Julia Janeiro i el seu actual xicot, Álex Balboa
Julia Janeiro i Álex Balboa | GTRES

Pel que sembla, hauria sigut Balboa qui hauria decidit posar fi al seu romanç. Una decisió motivada per suposades «actituds que no li agradaven gaire amb altres nois».

«Ell creia que es mereixia tenir més atenció», afirmen. Mentre que Julia, per la seva banda, es trobaria molt malament amb tota la situació. «Es troba molt malament, havia apostat per aquesta relació i no s'ho podia imaginar».

Muntatge fotogràfic de Julia Janeiro amb mascareta entrant en un cotxe
Julia Janeiro | GTRES

Encara que, segons les últimes notícies, la noia no ha perdut el temps i ja tindria una nova il·lusió després d'aquesta ruptura. «Avui us puc confirmar que Juls té una nova il·lusió. Es diu Tommy Rossi, és també futbolista i jugador del Getafe», han anunciat en nombrosos mitjans.

«Té 19 anys, és italià i no només això. Em diuen que un altre dels motius de pes d'aquesta ruptura, suposadament, és que ella li va ser deslleial amb aquest noi a Álex Balboa, que es va enfadar molt». A més, pel que sembla, tots dos van arribar fins i tot a enfrontar-s'hi.

«Fa dues setmanes es van enfrontar perquè juguen a la mateixa lliga, però que s'enfrontin no vol dir que puguin portar-se bé. Tu t'enfrontes al camp i després poden ser amics i explicar-se coses. Compte, que als vestidors s'expliquen coses», advertien.