Primer pla de la reina Letícia molt maquillada

L'espectacular canvi físic de Letícia té truc: una hora al dia

La seva transformació física ha estat radical

El brutal canvi físic que ha experimentat Letícia des que va arribar a la Casa Reial no ha passat desapercebut per a gairebé ningú. Als seus 49 anys, Letizia llueix un rostre rejovenit i radiant ple de volum i amb un to de pell impol·lut. Un aspecte molt més cuidat i ferm que fa més d'una dècada, quan l'experiodista no havia encara traspassat la barrera dels 40.

La reina Letícia ha recorregut a la medicina estètica per aconseguir el seu objectiu, però aquest no ha estat l'únic truc que ha fet servir per canviar la seva aparença. 

Les tonificades cames de la reina Letizia
Les tonificades cames de la reina Letícia | GTRES

Més enllà dels retocs, la monarca ha apostat per un canvi de vida pel que fa a rutines alimentàries i pràctica esportiva. S'ha esforçat per mantenir-se en forma i activa a través d'una pràctica que requereix una hora diària de treball. Aquest secret l'ha revelat la periodista Pilar Eyre al seu últim article per a 'Lecturas'. 

El gran canvi físic de Letícia: retocs estètics i una rutina d'esport nova

En els darrers anys, la reina s'ha sotmès a diverses intervencions estètiques que han estat molt comentades als mitjans de comunicació. La majoria han estat petits retocs per millorar el seu aspecte. Entre aquests, hi ha tractaments de bòtox, tal com assenyala la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica.

La doctora Nélida Grande, vicepresidenta de l'àrea estètica de la Societat, ha explicat a 'LOC' que la reina no s'ha sotmès a cap tractament quirúrgic recentment. «Simplement», explica, Letícia «es cuida molt és una persona sana, que fa esport, i això es nota. Encara que, al meu parer, s'ha fet les seves cosetes, com fem totes. Entre elles, bòtox, vitamines, 'peelings' o un farcit, retocs que ha aconseguit mantenir en el temps» 

La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys
La Reina Letícia s'ha sotmès a retocs estètics | GTRES

La monarca també ha recorregut a la cirurgia estètica en alguna ocasió. La més evident i comentada als mitjans va ser la rinoplàstia a què s'hauria sotmès l'any 2008. Una operació amb què va aconseguir reduir la prominència del seu nas, fent-la molt més fina i recta. 

També s'ha especulat sobre la possibilitat que la reina s'hagi sotmès a una mentoplàstia i a un alçament del bust. La primera hauria estat amb l'objectiu de suavitzar la duresa de la barbeta i, la segona, per augmentar la fermesa i la mida dels pits. Tot i això, cap de les dues intervencions ha estat confirmada oficialment. Però més enllà dels retocs estètics, la mare de Leonor també té un truc secret per mantenir-se en forma.

El truc de Letícia per lluir un aspecte renovat i més jove: una hora al dia

La reina té ara una gran forma física i una figura més esvelta i estilitzada que fa una dècada.

Tal com ha revelat Pilar Eyre, el canvi es deu gràcies a l'entrenament personalitzat que realitza la monarca diàriament. «Encara que hi hagi molta llegenda urbana sobre els seus canvis físics, la seva principal transformació es deu a l'hora diària de pilates que realitza amb un exigent entrenador al gimnàs particular de la Zarzuela», concreta la periodista.

 
Felip i Letícia al casament de Victòria i Daniel de Suècia
Felip i Letícia al casament de Victòria i Daniel de Suècia | GTRES

A principis de la dècada del 2020, preocupava l'extrema primes del cos de Letícia, especialment la dels seus braços, que no tenen res a veure amb les tonificades extremitats que llueix avui dia. Eyre afegeix, en aquest sentit, «s'ha convertit també en una addicta al massatge de remuntador, una tècnica per aconseguir uns braços i rostre ferms només amb intervenció manual i cremes».