Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique

Una infidelitat causa un daltabaix a casa de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique s'ha assabentat que algú de la seva família podria haver estat infidel

Jesús Janeiro, més conegut com Jesulín de Ubrique, és un dels toreros més famosos de la premsa del cor. Ha estat uns anys refugiat en un discret segon pla, però ha tornat amb més força que mai.

 

Segons ha anunciat en una revista molt coneguda, espera un nou fill, i això l'omple d'il·lusió.

Jesulín de Ubrique està casat amb María José Campanario, i la relació ha estat en boca dels periodistes durant molt de temps. Hi ha qui acusa el destre d'haver estat infidel a la seva dona, i molta gent assegura que el matrimoni ha travessat crisis molt fortes. No obstant això, el pas dels anys ha demostrat que la parella està unida i que no pateix cap fractura.

Jesulín de Ubrique rient en un restaurant
Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat | GTRES

María José Campanario també va ser un personatge bastant conegut. El problema és que la seva gran enemiga va fer que s'apartés dels mitjans. Ens referim a Belén Esteban, ex de Jesulín, que acusa l'odontòloga de tractar la seva filla, Andrea Janeiro, de manera incorrecta. María José sempre ha defensat que els atacs que rep són injustificats, però va arribar un punt que no va tenir més remei que rendir-se.

Campanario viurà un embaràs ben controvertit, perquè en aquest moment està travessant una situació força complicada. La seva filla, Julia Janeiro, germana d'Andrea, ha denunciat una de les seves exparelles perquè suposadament l'està assetjant. Segons expliquen a Telecinco, la jove és bastant conflictiva i ja ha protagonitzat uns quants episodis polèmics.

Julia Janeiro amb mascareta
Julia Janeiro podria haver sigut infidel al seu nòvio, Álex Balboa | GTRES

La jove va començar una relació sentimental amb el futbolista Brayan Mejía, i després de trencar amb ell es va enamorar d'Álex Balboa, que també és futbolista. No obstant això, aquesta relació tampoc va anar enlloc i ara suposadament està enamorada de Tommy Rossi, un italià que, com no podia ser d'altra manera, es dedica al món del futbol.

Jesulín ha descobert que la seva filla Julia podria haver estat infidel a Álex amb Tommy, o almenys això és el que insinuen a Telecinco. Presumptament Àlex va prendre la decisió de deixar-la perquè s'havia assabentat que tontejava amb altres nois. No obstant això, cap periodista ha pogut demostrar que hagi existit una traïció, tot són teories.

María José Campanario, criticada per Telecinco

María José ha confiat en la revista ¡Hola!, mítica dins del món del cor, per anunciar el seu tercer embaràs. Assegura que ho ha fet de manera gratuïta i que l'única cosa que volia era compartir amb el públic una notícia bonica. Tot i això, alguns periodistes de Telecinco pensen que l'odontòloga no està explicant tota la veritat.

 

María Patiño, col·laboradora i presentadora de la cadena esmentada, assegura que Jesulín de Ubrique presumeix que aquest mitjà li paga 1.000.000 euros sempre que vol. Hi ha qui pensa que el matrimoni ha guanyat diners gràcies al nou embaràs, ja que ells també viuen de la premsa del cor, però Campanario no pot dir obertament que treu benefici d'aquest negoci.

Kiko Hernández, tertulià de 'Sálvame', ha exposat que Jesulín i María José defensen als jutjats que ells no són part del món rosa. Aquesta és la manera que tenen d'interposar demandes milionàries al·legant presumptes intromissions a l'honor. Suposadament li prometen al jutge que ells no han venut mai la seva vida per a sortir victoriosos en els judicis.

Jesulín de Ubrique, preocupat per la seva filla Julia

El torero és conscient dels problemes que té la seva filla petita, Julia. La jove va saltant d'escàndol a escàndol sense cap pudor, i l'últim que ha protagonitzat la deixa molt malament. Segons insinuen a la televisió, podria haver estat infidel al seu nòvio, Álex Balboa.

Caldrà esperar un temps per a veure com relaciona la noia. Hi ha la possibilitat que prengui mesures legals per a intentar frenar els rumors que circulen sobre ella.